Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sebastien perez tarzı rüzgarıyla sarhoş eden bir beke aciz acikcasi.......

sağ bek mümkünse çok sağlam olsun, bu basın o kadar it ki tüm sene her kanalda " şimdi şunun sabriden neyi fazla diyecek onlarca yorumcu var" dani alves gelse sabri de o kadar oynardı diyecek adamlar çıkacaktır basında pusuda bekleyen

sağ bek mümkünse çok sağlam olsun, bu basın o kadar it ki tüm sene her kanalda " şimdi şunun sabriden neyi fazla diyecek onlarca yorumcu var" dani alves gelse sabri de o kadar oynardı diyecek adamlar çıkacaktır basında pusuda bekleyen

İstedikleri kadar konuşsunlar,bundan bizene.Biz işimize bakalım,yapılan doğruydu sadece ufak bir veda düzenlenebilirdi o kadar.

Bir futbolcu daha alinip oynatilmazsa, dursunun bir operasyon oldugu tescillenir

Umarim haksiz cikarsin rtas
İsmi zor söylenen biri olacaktır yine
Adını zor söyleyelim hatırlayamayalım diye abuk subuk isimlileri seçiyor böyle işlerde

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç heycanlandıracak bi transfer yok.bruman gitmiş,sneijderin gidecek diyolar.bjknin pepe haberi gibi,fenerin 2 sene önce naninin menajerini getirmesi gibi bi atraksıyon yaşamayı hakediyoruz

katılıyorum kesinlikle ama işte basın Sabri ve Selçek delisi biz de, karıştırmak için çomaklayacaklardır

Basın apaçık bir şekilde bize düşman zaten o yüzden basın umrumuzda olmamalı renktaş :) İstedikleri kadar uğraşsınlar taraftarın istediği olur.:hat:

Corchia, Vainqueur ve Clichy olursa Tudor'a çicek filan yollamak lazım içine de bi tebrik mesajı atalım gerçekten bu transfer dönemindeki fark tudor + cenk ergün yoksa dursun aynı dursun :oley:

Corchia, Vainqueur ve Clichy olursa Tudor'a çicek filan yollamak lazım içine de bi tebrik mesajı atalım gerçekten bu transfer dönemindeki fark tudor + cenk ergün yoksa dursun aynı dursun :oley:

Renktaş Çenk Ergün kısmına pek katılamıyorum :D

hiç heycanlandıracak bi transfer yok.bruman gitmiş,sneijderin gidecek diyolar.bjknin pepe haberi gibi,fenerin 2 sene önce naninin menajerini getirmesi gibi bi atraksıyon yaşamayı hakediyoruz

Seni heyecanlandıran 3 topçunun 2'si gitmiş ne bekliyosun daha???

Ahmet bulut denen yamyam efil efil stoper aradığımız yerde bizim için niye pepe görüşmesi yapmamış merak ediyorum. Adi herif anca bizden oyuncu koparıp başka yerlere götürmeyi bilsin.

Renktaş Çenk Ergün %40 Transfer %60 Turistlik yaptı :D

Eğer basında geçen isimler; Maicon, Belhanda, Gomis, Vainqueur, Corchia/Tete, Clichy, Imbula(zor ama olabilir) büyük iş olmuş olur açıkçası hepsini getiriyorsa tabi uygun maliyetler içerisinde isterse dünya turu yapsın ama taktir edilir :D

Eğer basında geçen isimler; Maicon, Belhanda, Gomis, Vainqueur, Corchia/Tete, Clichy, Imbula(zor ama olabilir) büyük iş olmuş olur açıkçası hepsini getiriyorsa tabi uygun maliyetler içerisinde isterse dünya turu yapsın ama taktir edilir :D

Getirsin biz takdir ederiz zaten renktaş,bu işin biraz eğlencesi :D Can sıkıntısından işi komediye vuruyoruz artık ne hale geldik :asd22:

Ahmet bulut denen yamyam efil efil stoper aradığımız yerde bizim için niye pepe görüşmesi yapmamış merak ediyorum. Adi herif anca bizden oyuncu koparıp başka yerlere götürmeyi bilsin.

Pepe bence Türkiye'ye gelmez maaş olarak fenerle biz karşılayabilirdik imza parası da devreye girince 2 sene oynayacak adamın maliyeti inanılmaz boyutlara ulaşır. Tabi şöyle de bir durum var 2 m euro imza parası + yıllık 2.5 m euro alacaksa gelsin derdim ama 3-4 imza parası ve yıllık 4 den aşağı alacağı bir takıma gitmeyecektir sonuçta kariyerinin sonuna geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt