Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk nin ffp durumu cok sikinti suan taslicaya 2m kira bedeli icin bile oyuncu satmak durumundalar.birakin abubakari..ellerinde para edecek baya oyuncu sattilar kiralama yoluyla kapatmaya calistilar ama bu sene patlayabilirler.
seneye sampiyon yaptirmamamiz lazim cl gelirleri olmadan transfer yapinca mecbur borclanacaklar

sondakika-43514-43756.jpg

Galatasaray sözleşmesi biten Holger Badstuber ile anlaştı. Futbolcu bayramın 2.günü İstanbul'a gelerek şeker toplayacak.

Belhanda bu ligde çok fazla iş yapacak bir oyuncu 8 Milyona Josefler Ozanlar Tabatalar alındı bu ligde Belhanda hem yaş hem kalitesi gereği bu parayı eder rahatlıkla,Artık yenilenme gerekiyor takımda Sneijder efsane bir oyuncu ama artık onsuzda bir takım kurulabilir o seviyede görüyorum onu giderse yolu açık olsun.

Buyuk baskan gizli bir sekilde lens operasyonu yürütüyor. Pazartesiyi bekleyin.

bu piyasada belhanda ya verilen para çok ucuk degil tabi ama parasız bir ortamda cok para bastık.

zaten boka el atsak altın oluyor.
Zaten bence burada sorun edilen Belhanda ya verilen para değil,herkesin aklındaki esas dusunce Sneijder varken ve daha elzem pozisyonlara adam lazim iken paranin buraya harcanmasi ve asıl korku olasi Sneijder kaybı,yoksa örnek veriyorum Lens 8 milyona alınacak Belhanda 4 milyona gelecek dense kimsenin sesi çıkmazdı.

Kaldi ki örneği de var iki senedir Serdar,Donk,Ahmet,Cavanda alinmis dunya kadar para arcanmis iken Maicon 8+1 deniliyor kimsenin giki cikmiyor ustune Acerbi en az 10milyon deniliyor millet gelsin diyor cunku defansta Ujfalausi,Popescu,Stumpf,Gotz veya Bulent yok. Demekki Belhanda tepkisinin altinda Sneijder gercegi yatiyor.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takim'da o kadar adam varken herkes Sneijder ile ugrasiyor, sizd Melo gitti yerine Donk'u aldilar, sizde burda alkisladınız.

Simdi'de bakiyorum Bruma gitmek istemis diye bagiriyosunuz, yonetim kendisi gidip sozlesme imzalamadi, sezon sonunu beklicez diye yalan konustular, gonderebilmek icin.

Bi kere'de dik durun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursun denilen yalan makine'si basimizda oldugu surece basarili olma ihtimalimiz 0.0

Lens ne basarmis'da senelik 3.5 milyon euro vermek istiyormussuz, ulan Lens'i tanimasak futbolcu zannedecez.

Acik alan topcusu diyoruz, burda cildiriyoruz, hala anasinin liginden baska lig izlemiyenler Lens gelsin diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt