Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donka bukadar para verdiyseler artik donkun banko 11de oynayacagi belli oldu.. bundan sonra yedek ortasahaya bakarlar

Yahu birak hocam tabii ki daha ucuza daha iyisi mumkun, bak mesela Atakan Akkaynak bedavaya Willem II'ye gitmis, bu tarz 3 topcu getirirsin bu paraya

Donk'un ne verdigi falan da belli degil yatisa gececek yuzde yuz
Adamın katkısıyla şampiyon olmuşsun sen geçen sezon.
İspanya tercübesine sahip iyi kötü.
Bilmem amatör seviyesindeki Atakanlar ile ne yapmaya çalışacaksınız ?

Endoğan adil gibi oyunculardan bıkmadık galiba.

Ucuza daha iyisini de bulursun da kumar işi olur .. Scout transferi olur. Ya tutmazsa?

Hocadan izinsiz hareket etmezler, eger hoca bu sozlesmeyi kabul ediyorsa cikip da paramiz falan yok demeyecek cukru

Nerenle okuyorsun koçum. Ben hocanın görevi maaş işlere karışmak olmadığını anlatıyorum burada sen hala hocasız hareket edemezler falan diyorsun. Te allahım.

Trezege lütfen gelmesin , şu Donk kontratından sonra 2.5 M den 4 yıllık alacağı kesin gibi 5.9 M de bonservis var tam saplama transfer olur

Donk transferinin altında geçen senelerden ödenmemiş bazı bonuslar ve maaşlar olduğunu düşünüyorum aksi halde bu boyutta bir sözleşmeye ne Yönetim ne hoca onay verir altında vardır mutlak bir şey. Ayrıca 1senelik olacak. Bide mal gibi yerine 8nunara alınmazsa donk oynarsa diye geçinenler var ulan adam ilk11 için alınsaydı niye 21maç maddesi katılırdı.Bazen hocaya olan düşmanlığınız beyninize vuruyor. Mutlak 8numara alınacak

Taraftar sosyal medya aracılığıyla yönetime ciddi şekilde mesaj vermeli. Para yok diyip bilmem ne Çarşamba, yok sarı Cuma diyerek kampanyalar düzenleyip getiri sağlamaya çalışıyorlar. Millet rızkından kesip takım için bir şeyler yapmaya çalışıyor, bunlardaki gevşekliğe bak. Yemin ederim şu kazmaya verilen para sanki kendi cebimden verilecek gibi hissediyorum. Yazık be.

Bu takma düzgün bir baskan gelmedi gelmeyecek.
Sizin kafanıza tükürüymm.
Kulübü batirdinizz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanin sözlesmeden haberi olmadigini sanmiyorum.

Asil suclu yönetim, tabi ki.

Şenol Güneş: "Tolgay Arslan'a, 'Seni istiyorlarsa git. Ben seni oynatmayacağım' dedim. 'Sen benim babamsın' dedi. 'Ne babası' dedim. Oynattığım zaman ağzını açmıyor, oynatmadığım zaman şikayet etme hakkın yok.

Ulan bu doğruysa ne duruyorsunuz gidip oturun pazarlık yapın

Adamın katkısıyla şampiyon olmuşsun sen geçen sezon.
İspanya tercübesine sahip iyi kötü.
Bilmem amatör seviyesindeki Atakanlar ile ne yapmaya çalışacaksınız ?

Endoğan adil gibi oyunculardan bıkmadık galiba.

Ucuza daha iyisini de bulursun da kumar işi olur .. Scout transferi olur. Ya tutmazsa?

Nasil anlatsam bilemedim ki

Yani 3 tane transfer yaparsin scout ekibinle bu transferin maliyetine, biri bile tutsa kara gecersin

Donk'la falan sampiyon olmadik. Donk'a ragmen sampiyon olduk. Donk burada abartildigi kadar resital sunmadi birkac mac disinda. Artik satamayacagimiz futbolcuyu almamaliyiz istisnai yetenek sahibi degilse.

umarım celil melil şans bulurda,donk devre arası yollanır.sözleşmesi fes mi edilyo,ne olacaksa olsun.21 maç kadar oynayınca bi de sözleşmesi uzayacak.bildiğin kazıgın büyüğü girdi.

Stoper sekiz ve santrfor lazım bize nagatomo geldiğini var sayarsak.

Özelikle stoper ve sekiz numara kaliteli olmalı. Forvet Musa olursa tadından yenmez. Olmadı Scout transferi devreye girmeli. Genç hızlı please.

2-3 alt yapıdan oyuncu ekle tamamdır şimdilik. Devre arasında bakarız sonra duruma göre

Roma Hector Herrerayi da istiyormus

Şenol Güneş: "Tolgay Arslan'a, 'Seni istiyorlarsa git. Ben seni oynatmayacağım' dedim. 'Sen benim babamsın' dedi. 'Ne babası' dedim. Oynattığım zaman ağzını açmıyor, oynatmadığım zaman şikayet etme hakkın yok.

Ulan bu doğruysa ne duruyorsunuz gidip oturun pazarlık yapın
şampiyonluk kutlamasına gelen potansiyelli leverkusen u19 kaptanı atakan akkaynakı williem diye bi takıma kaptıranlar,böyle bişey yapmaz.

Hoca ben Donkun kalmasini istiyorum demistir Albayraka o da bunu aklinda olarak görüsmeye girmisdir.

Donkun menajeri biz 2 milyon istiyoruz demistir herhalde ve Albayrak icinden yuh daha neler deyip, hocayi kirmamak icin 1,85 milyondan anlasmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt