Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dg30eMXXkAAb_vT.jpg

2 milyon euro alinca ben
yav zaten sevmezdim bunu bir de 2m Euro kazanacak adam, abv böyle kaderin

hoca sosyal medyadan posta koyuyo gece gündüz çalışıyoruz mali durumlar çerçevesinde uefa yaptırımları var diyo sonuç donk 2 milyon euro para alıyo ilgilendiğimiz diğer oyuncu 6 milyonluk gözümüzün önündeki trezeguet 2 milyonda o ister bu nasıl çalışma arkadaş

Sekizi unut mesela rtas Donk iste sekiz, 2m vererek butceyi baltaladik
Yav hamza boş konuşuyorsun şuan. Adam ilk 11topçusu olacaksa niye 21maç oynama maddesi ekledik. Bazen kötü olaylarda çok boş yapıyorsun. 2milyon falan da almayacak. EURO kurunu sabitledi 5liradan yaptı o sözleşmeyi. 1.7milyon alacak bonus fazla alamaz rotasyon topçusu olacak

Ben yavaştan başladım zaten. Geçen yıl devre arasından itibaren iyice soğudum. Digitürk'ü iptal ettim 5 yıldır aralıksız üyeydim.

Ama bir şekilde gönül kayıyor. Biraz daha zorlarlarsa kendimi gerekirse Championship'e atarım kendimi.
Ya aga vallahi akıl işi değil TR'de futbolu takip etmek. Haini, capsizi, yalancısi, eyyamcisi, satılmış kalemi...
Bitmiyor, bitmez de...

Genç yaşımda dert tasa sahibi oldum vallahi bıktım artık.

Tolga 2,Selçuk 3 alırken ve elden çıkaramazken Donk'a 2 vermek zorunda kalıyorsun.....Garry sözleşme uzatırsa o da 2.5 falan alır

şu maaş konusunda şimdiye kadar hiç bir yönetim başarılı bir çizgi oluşturamadı....sen Fernando'nun yedeği olarak tutacağın Donk'a o parayı verirsen....Ndiaye yıllık 3.5-4 isteyecek Wilshere'ye gitsen 6 çekecek böyle takım kurulmaz

Donk esseklik yapmasa bari.

3 senede hayvan gibi para kazandı 5 maç top oynadi

Maaş bütçesi 75 milyon Euro değilmi?
Maaş sınırlamasında sorunumuzu okadar yok galiba. Asıl sorun bonservis konusunda.

İlk onbirde düşünüyorsa Avrupa'da iyi .... ederler ağzımıza galiba.

Maas siniri degil ama zarar siniri var, toplam maasi 50m civarinda tutmaliyiz

Kesinlikle orta sahayi Selcuk - Tolga - Donk uclusuyle gecistirmeyi dusunuyorlardir

Donk'u Serdar'ın partneri olarak denemek lazım çünkü bize 8 numara lazım

Şikeciler şu tabloda Wilshere'a 6 milyon Euro'da verse kimsenin bir şey dememesi lazım. Adamın en azından CV'si, kumaşı ve yaşının getirmiş olduğu bir avantaj var. Forma sattırır, taraftarı stada çeker. Bizde 2 sene yatıp, yarım devre top oynayan 32 yaşına gelmiş mallara garanti 2 milyon Euro verelim. Kendimizi de Arda'yla, Emre'yi ekarte etti diye avutmaya devam edelim.
Wilshere en az 3 yıllık ve İmza parasıyla maliyeti 20 milyon Euro'yu geçiyor.

Donk iki yıllık 3.65 milyon Euro.

Arada uçurum var maliyet konusunda. Forma satışından kulüplerin kazancı hiç bir oyuncunun yıllık maaşını çıkartmıyor maalesef.

Stada bizim taraftar zaten geliyor şimdilik hocanın katkısı ile ve şampiyonlar ligi olduğundan dolayı.

Wilshere bide patlak verme ihtimali az değil

Yav hamza boş konuşuyorsun şuan. Adam ilk 11topçusu olacaksa niye 21maç oynama maddesi ekledik. Bazen kötü olaylarda çok boş yapıyorsun. 2milyon falan da almayacak. EURO kurunu sabitledi 5liradan yaptı o sözleşmeyi. 1.7milyon alacak bonus fazla alamaz rotasyon topçusu olacak

Insallah hakli cikarsin ne diyeyim

1.7 cok degil mi peki?

max 1 milyon maasa rahatlikla Garry gibi veya genc bir tane topcu bulursun; bonservis ödesen bile uzun vadeli daha faydali olur, satma imkanin olur

ama yedek topculara 2 milyon vermek de var tabi

Basim agriyor yemin ederim

"Gece gunduz calisiyoruz"
"Kulubun her kurusunu dikkatle harciyoruz"
"Muthis bir oyuncu havuzu var izledigimiz"
"Bol alternatifli listemizi hazirladik bile"
"1 Euro icin aylarca pazarlik yapariz"

Sonuc: Donk 1.895m maas, 1+1 sozlesme, 200k primler bonuslar

:tbr:

Yok 3milyon alacak. Adam 1.7alacak zaten rotasyon topçusu. Yok primlerle 2.5milyon alacak yok garanti 2milyon alacak. Sen mal gibi gidip tolgaya 2milyon selçuk a 3milyon verirsen Donk un 1milyona falan mı oynamasını bekliyorsun bir de oyuncuyu kötülemeye başladınız. Artık bizim topçumuz. Sözleşmesi doğru ya da yanlış ki bence de fazla. Artık destek çıkacağız. Bazılarının fatih terim düşmanlığı direk foruma vurmuş nasıl mayıs ayında sizi g.t ettiyse tekrardan edecektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gectigimiz ay Fatih hoca'nin elde ettigi sampiyonluktan dolayi sokaklarda gururla Galatasaray formasi ile dolasan insanlarin simdi Fatih hocayi yerden yere vurma cabasi komik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt