Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
yav zaten sevmezdim bunu bir de 2m Euro kazanacak adam, abv böyle kaderin![]()
2 milyon euro alinca ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav zaten sevmezdim bunu bir de 2m Euro kazanacak adam, abv böyle kaderin![]()
2 milyon euro alinca ben
Garry, Linnes ayaklanma çıkarsa haklılar. Vallahi haklılar. Bu adamların suçu ne, efendice işlerini yapıyorlar sadece. Enayiler işte.
Yav hamza boş konuşuyorsun şuan. Adam ilk 11topçusu olacaksa niye 21maç oynama maddesi ekledik. Bazen kötü olaylarda çok boş yapıyorsun. 2milyon falan da almayacak. EURO kurunu sabitledi 5liradan yaptı o sözleşmeyi. 1.7milyon alacak bonus fazla alamaz rotasyon topçusu olacakSekizi unut mesela rtas Donk iste sekiz, 2m vererek butceyi baltaladik
Özellikle Gary . Donk gibi bir gerzek ondan fazla alıyorGarry, Linnes ayaklanma çıkarsa haklılar. Vallahi haklılar. Bu adamların suçu ne, efendice işlerini yapıyorlar sadece. Enayiler işte.
Ya aga vallahi akıl işi değil TR'de futbolu takip etmek. Haini, capsizi, yalancısi, eyyamcisi, satılmış kalemi...Ben yavaştan başladım zaten. Geçen yıl devre arasından itibaren iyice soğudum. Digitürk'ü iptal ettim 5 yıldır aralıksız üyeydim.
Ama bir şekilde gönül kayıyor. Biraz daha zorlarlarsa kendimi gerekirse Championship'e atarım kendimi.
Maaş bütçesi 75 milyon Euro değilmi?
Maaş sınırlamasında sorunumuzu okadar yok galiba. Asıl sorun bonservis konusunda.
İlk onbirde düşünüyorsa Avrupa'da iyi .... ederler ağzımıza galiba.
Wilshere en az 3 yıllık ve İmza parasıyla maliyeti 20 milyon Euro'yu geçiyor.Şikeciler şu tabloda Wilshere'a 6 milyon Euro'da verse kimsenin bir şey dememesi lazım. Adamın en azından CV'si, kumaşı ve yaşının getirmiş olduğu bir avantaj var. Forma sattırır, taraftarı stada çeker. Bizde 2 sene yatıp, yarım devre top oynayan 32 yaşına gelmiş mallara garanti 2 milyon Euro verelim. Kendimizi de Arda'yla, Emre'yi ekarte etti diye avutmaya devam edelim.
Selçuk ve donku bilmem de Tolga nın biletini kesmiştir hoca geçen sezondan sonraMaas siniri degil ama zarar siniri var, toplam maasi 50m civarinda tutmaliyiz
Kesinlikle orta sahayi Selcuk - Tolga - Donk uclusuyle gecistirmeyi dusunuyorlardir
Yav hamza boş konuşuyorsun şuan. Adam ilk 11topçusu olacaksa niye 21maç oynama maddesi ekledik. Bazen kötü olaylarda çok boş yapıyorsun. 2milyon falan da almayacak. EURO kurunu sabitledi 5liradan yaptı o sözleşmeyi. 1.7milyon alacak bonus fazla alamaz rotasyon topçusu olacak