Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Psv ile maçımız varmış. Bu sene güzel hazırlık maçları izleriz. İnşAllah yine Arena da klas bir maç ayarlarlar. En son Liverpool’a 3 atmıştık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper sekiz ve santrfor lazım bize nagatomo geldiğini var sayarsak.
Özelikle stoper ve sekiz numara kaliteli olmalı. Forvet Musa olursa tadından yenmez. Olmadı Scout transferi devreye girmeli. Genç hızlı please.
2-3 alt yapıdan oyuncu ekle tamamdır şimdilik. Devre arasında bakarız sonra duruma göre
Fevri davranmak istemiyorum ama an itibariyle GS ve Türk futbolu ile iliskimi tamamen kesip, Avrupa'da bir kulüp desteklemeyi düşünüyorum ciddi ciddi.
Uzun uzun yazsam da boş. Sadece şunu söyleyebilirim ki; vallahi billahi bıktım, yoruldum, usandım. Millet Avrupa'da futbolu zevk almak için, eğlenmek için takip eder. Bizim ise derdimiz bitmiyor anasını satayım bitmiyor...
2018-2019 sezonu için 2.950.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret
2018-2019 sezonu için net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için 3.300.000 EUR net sabit transfer ücreti.
Buna göre futbolcuya 2018-2019 futbol sezonu için net 1.895.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.
Bunu herkes anladi bi cukru anlamadi
Gelmis Guardiola Mourinho ornegi veriyo :d
Maaş bütçesi 75 milyon Euro değilmi?Sekizi unut mesela rtas Donk iste sekiz, 2m vererek butceyi baltaladik