Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psv ile maçımız varmış. Bu sene güzel hazırlık maçları izleriz. İnşAllah yine Arena da klas bir maç ayarlarlar. En son Liverpool’a 3 atmıştık.

Su donk rezilliginden sonra guzel bir haber buldum.

Google beye gore insan 10 milyon degisik renk tonlamasi gorebiliyormus.

Su ana kadar yellow ve gray kampanyalari yaptik. Yani geriye 9,999,998 renk kaldi.

Yani kisaca yeni kampanyalarla donk basganin maasini odeyebiliriz.

Hayirli isler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günlerce oyuncu araştırması yapıyoruz yaşımız kaç olursa olsun takip ediyoruz, gönülden destekliyoruz bi kampanya başlatılıyor kendi alacağımızdan kısıp destek veriyoruz ama her zamanki gibi gördüğümüz muamele içler acısı ve üzücü.
Hocasından yönetimine tam anlamıyla düş kırıklığı yaşattı .

Stoper sekiz ve santrfor lazım bize nagatomo geldiğini var sayarsak.

Özelikle stoper ve sekiz numara kaliteli olmalı. Forvet Musa olursa tadından yenmez. Olmadı Scout transferi devreye girmeli. Genç hızlı please.

2-3 alt yapıdan oyuncu ekle tamamdır şimdilik. Devre arasında bakarız sonra duruma göre

Sekizi unut mesela rtas Donk iste sekiz, 2m vererek butceyi baltaladik

Fevri davranmak istemiyorum ama an itibariyle GS ve Türk futbolu ile iliskimi tamamen kesip, Avrupa'da bir kulüp desteklemeyi düşünüyorum ciddi ciddi.

Uzun uzun yazsam da boş. Sadece şunu söyleyebilirim ki; vallahi billahi bıktım, yoruldum, usandım. Millet Avrupa'da futbolu zevk almak için, eğlenmek için takip eder. Bizim ise derdimiz bitmiyor anasını satayım bitmiyor...

Şikeciler şu tabloda Wilshere'a 6 milyon Euro'da verse kimsenin bir şey dememesi lazım. Adamın en azından CV'si, kumaşı ve yaşının getirmiş olduğu bir avantaj var. Forma sattırır, taraftarı stada çeker. Bizde 2 sene yatıp, yarım devre top oynayan 32 yaşına gelmiş mallara garanti 2 milyon Euro verelim. Kendimizi de Arda'yla, Emre'yi ekarte etti diye avutmaya devam edelim.

yillik Mugdat parasi verdik herhalde :/

Scout deniyor da menajer bağlantılı olmayan transferimiz varmı bizim ?

1253649.png

Fevri davranmak istemiyorum ama an itibariyle GS ve Türk futbolu ile iliskimi tamamen kesip, Avrupa'da bir kulüp desteklemeyi düşünüyorum ciddi ciddi.

Uzun uzun yazsam da boş. Sadece şunu söyleyebilirim ki; vallahi billahi bıktım, yoruldum, usandım. Millet Avrupa'da futbolu zevk almak için, eğlenmek için takip eder. Bizim ise derdimiz bitmiyor anasını satayım bitmiyor...

Ben yavaştan başladım zaten. Geçen yıl devre arasından itibaren iyice soğudum. Digitürk'ü iptal ettim 5 yıldır aralıksız üyeydim.

Ama bir şekilde gönül kayıyor. Biraz daha zorlarlarsa kendimi gerekirse Championship'e atarım kendimi.

Allahtan fatih hodzam 100 bin euronun peşine düşen adam yoksa 2m verecektik nerdeyse

Tşk fatih hodzam

1.895 ne curuk supermarket meyvesi gibi kusuratli kontrat mi olur 1.9 almaya gotu yememis adamlarin

Gecen sene bu zamanlar seneye Donk'a 1.895'ten kontrat verilecek dense Dursun icraati fln sanilirdi

Bizi Dursun'dan "kurtaran" adamin icraati

Comolli gibi bir adamı bulup transferleri onunla yapsak bari. Eğer maaş konusunda fahiş para ödeyeceksek en azından kaliteli adamlara ödemiş oluruz

Garry, Linnes ayaklanma çıkarsa haklılar. Vallahi haklılar. Bu adamların suçu ne, efendice işlerini yapıyorlar sadece. Enayiler işte.

Sampiyonlar Liginde Fernando-Donk orta sahasiyla Umit Ozat'in tabiriyle ustumuzden tir gibi gecerler

Daha da küfür ettiren şey girip yıllardır oyuncularımızın maaş tablosu konusuna girip şunlar gitmeli çok para diyoruz neden çözüme ulaşamadığımız belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt