Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Advincula'nin oyun tarzı da çok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk ile uzatmayıp, o kontenjanı Imbula ile kullanırsak gerçekten mantıklı bi hamle olur. Imbula Donk'a göre topla daha iyi arası olan, pas oyununa daha yatkın bi oyuncu. Ama Fernando Imbula orta sahası üretkenlik açısından çok kısır bir orta saha olur. O yüzden oraya 1 tane pasör, 1 tane de tempo yapabilen orta saha lazım. Imbula alınsa da alınmasa da. 3 tane orta saha alacak durumumuz da yok gibi. Bu yüzden Nuri - Ndiaye en maliyetsiz çözüm gözüküyor şu anda. Bir de Donk ile uzatırız. Nuri - Ndiaye mühendislik açısından birbirini tamamlayan bir tandem olur. Nuri - Ndiaye - Donk - Fernando - Belhanda orta sahası bayağı iyi bir rotasyon olur doğrusu.Bence Fernando'nun yanina Imbula'yi alacagiz
Donk ile uzatmayıp, o kontenjanı Imbula ile kullanırsak gerçekten mantıklı bi hamle olur. Imbula Donk'a göre topla daha iyi arası olan, pas oyununa daha yatkın bi oyuncu. Ama Fernando Imbula orta sahası üretkenlik açısından çok kısır bir orta saha olur. O yüzden oraya 1 tane pasör, 1 tane de tempo yapabilen orta saha lazım. Imbula alınsa da alınmasa da. 3 tane orta saha alacak durumumuz da yok gibi. Bu yüzden Nuri - Ndiaye en maliyetsiz çözüm gözüküyor şu anda. Bir de Donk ile uzatırız. Nuri - Ndiaye mühendislik açısından birbirini tamamlayan bir tandem olur. Nuri - Ndiaye - Donk - Fernando - Belhanda orta sahası bayağı iyi bir rotasyon olur doğrusu.
Ha sayın İmparator hocam Imbula Fernando düşünüyorsa aklında farklı bir oyun anlayışı var o zaman ama ben buna ihtimal vermiyorum. Çift ön libero ile oynamaz FT.
Cavanda > 1M + Telles'den > 3M + Carole 2M + Gomis (Satılırsa) > 10M = 16 milyon euro@senfo10: Yurtdisi medyaya gore Alex Telles icin, Liverpool, Chelsea ve Psg'nin bir ilgisi var ve takimdan ayrilmasina kesin gozuyle bakiliyor. Bahsedilen rakamlar 33-40 milyon euro arasina denk geliyor. Min 33 milyon euroya satilacak dersek 2018 butcemiz 2.7 milyon euro artiya gececek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
statik bi fussbalci degilImbula statik bir oyuncu mu yoksa box–to–box tarzı var mı
Geçen sene isterken 8 no için istiyorduk diye hatırlıyorum
Valla reis bu Imbula'dan pek bir şey anlamadım ben. 6 numara'ya benziyor oyun tipi, ama kalas bi oyuncu da değil. Benim izlenimim topla arası Fernando'dan çok daha iyi olduğu yönünde. Box to box denir mi, eh işte. Daha iyi tanıyan varsa o da yorumlasın. Bana ofans meziyetleri 8 numara için düşük geldi.Imbula statik bir oyuncu mu yoksa box–to–box tarzı var mı
Geçen sene isterken 8 no için istiyorduk diye hatırlıyorum
Enes Dalmış Reis'e güvenim yok pek yanlış anlamasın ama. Bana biraz sallıyor gibi geldi oyuncular hakkında.Imbula'yi @Enes Dalmış reis'e sormak lazim

Nevet, kesin bilgidir lütfen yayalım.Laxalt bitmis