Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.352
- 3.679
- 1.778
Burnuma kötü Cocular geliyorrr
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 kulvarda 1 sene boyunca Fegh + Garry + yarım kanat Sinan ile mi gideceğiz? Bu takıma bir kanat / kanat forvet daha lazım. Bu Trezeguet olur, A. Musa olur, başkası olur orasını bilemem...
onu da başka kanala yayınlatabiliriz.@burhancanterzii: Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hafta içi GS TV'de yayına çıkıp merak edilenleri anlatacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş: “Yerli oyunculara daha çok şans vermemiz gerekiyor.’’
Bayram Bektaş: “Kadromda maksimum sekiz yabancı düşünüyorum.’’
İstersen al o yerli oyuncuları münasip bir yerine sok birader bize ne bundan?Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş: “Yerli oyunculara daha çok şans vermemiz gerekiyor.’’
Şu mallar bir de genç hoca olacak. Vizyonsuz çapsız.Göztepeyi küme düşürecek anlaşıldı
Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş: “Yerli oyunculara daha çok şans vermemiz gerekiyor.’’
Bizdeki yerlileride verelim selçuk tarık felan bedavaya senin olsunGöztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş: “Yerli oyunculara daha çok şans vermemiz gerekiyor.’’
Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir.Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş: “Yerli oyunculara daha çok şans vermemiz gerekiyor.’’
Herrera diye bir oyuncu var Meksika da beğendi...alalım.
Henüz bir teklif almadım, lakin sevinerek kabul ederim.Tam bir scouting tespiti , Galatasaray teknik ekibinde mi çalışıyorsunuz renkdash?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi