Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güney Kore TD Shin Tae-yong: "İdmanlarımızı izleyen İsveç teknik heyetinin görevlendirdiği gözlemcilerin kafasını karıştırmak için oyuncuların formalarına 4 farklı forma numarası koyduk. Zaten Avrupalılar oyuncularımızı yüzlerinden ayırt edemez."

Benaccer icin 4.5M teklif edilmis ama sattigin kadar al yokmuydu

Butce dusuk fazla bir sey beklememek lazim

Birakalim bu isleri, adi ne bunun scout, gorevi herkezden once oyuncuyu kesfetmek ve takima kazandirmak. Gidip parayi basip Guney Amerika'dan oyuncu al demiyorum. Parayla bende alirim Bruma'yi, Belhanda'yi, Maicon'u.

Fransa ligue 1 takimlari, Salzburg ve Leipzig fransa ligue 2'deki yetenekleri goruyor da bizimkiler niye goremiyor?

Ndidi, Sander Berge, Izquierdo, Hassane Bande, Samuel Kalu, Moses Simon, Bonaventure, Onyekuru, Krepin Diatta, Kalidou Koulibaly, Kouyate, Bailey, Milinkovic Savic, Joseph Aidoo, Omar Colley, saymaya devam edebilirim, bir arastir bakalim belcikalilar bu oyunculari kaca aldilar.

Bir biz beceremiyoruz bu isleri. Sonra da agliyoruz borclarimiz fazla, oyuncu satamiyoruz, niye bizim oyunculara teklif gelmiyor, takim niye yasli, niye temposuz oynuyoruz.

Birakalim bu isleri, adi ne bunun scout, gorevi herkezden once oyuncuyu kesfetmek ve takima kazandirmak. Gidip parayi basip Guney Amerika'dan oyuncu al demiyorum. Parayla bende alirim Bruma'yi, Belhanda'yi, Maicon'u.

Fransa ligue 1 takimlari, Salzburg ve Leipzig fransa ligue 2'deki yetenekleri goruyor da bizimkiler niye goremiyor?

Ndidi, Sander Berge, Izquierdo, Hassane Bande, Samuel Kalu, Moses Simon, Bonaventure, Onyekuru, Krepin Diatta, Kalidou Koulibaly, Kouyate, Bailey, Milinkovic Savic, Joseph Aidoo, Omar Colley, saymaya devam edebilirim, bir arastir bakalim belcikalilar bu oyunculari kaca aldilar.

Bir biz beceremiyoruz bu isleri. Sonra da agliyoruz borclarimiz fazla, oyuncu satamiyoruz, niye bizim oyunculara teklif gelmiyor, takim niye yasli, niye temposuz oynuyoruz.
TR ligi ile kıyas edeceksek ligimizdeki en iyi scout ekibi bizde. Eğer zamanında scout ekibinin önerdiği oyuncuları alsaydık, bugün bu FFP zımbırtısıyla uğraşmazdık. Biz sıfır katkı vermesi nerdeyse kesin olan çer çöplere milyonlar yatırdık yıllardır.

Amma ve lakin gel gelelim senin eleştirin de çok yerinde. Scout ekibimiz başarısız mı? Bana göre başarısız değiller ama başarılı da değiller. Göz önünde, zaten parlamış olan adamı herkes bulur ki biz öyle adamları alamıyoruz zaten, çünkü takımları haklı olarak fahiş fiyatlar çekiyor. Kumaşı olan adamı parlamadan bulacaksın, cuzi miktarlara alıp sen parlatacaksın.

Ben de daha önce yazdım. Fransa, Belçika, Norveç-Danimarka-İzlanda-İsveç bu liglerde elmas madeni var ki özellikle Fransa pazarı kamyon kamyon oyuncu kaynıyor. Biz hariç herkes buralardan oyuncu buluyor. Biz ne hikmetse enayi gibi girmiyoruz şu pazarlara...

Senelerdir diyorum bu Emre Utkucan dunyanin en kotu scoutu olabilir.

Galatasarayda 9 sene scoutluk yapiyor ve sadece Telles, Bruma ve Rodrigues'e kesfitmis ve Bruma zaten kendine gosteriyordu.

Scout departmani kaldirip, Baselde calismis sportif direktor Georg Heitz ve ekibini gerirsek keske.

Zaten ilerde benim istedigim model Alman bir teknik adam ve yabanci bir sportif direktor ve ekibi.

Umut gundogani Mancini aldirmisti dedigi andan itibaren tuvalet kagidi ile esdeger bir scout parcasi benim icin.

Ben Elmander tavsiyesi ile kuzey Avrupa liglerinden en az bir firsat transferi bekliyorum

2014 de Leicester Mahrez'i 450.000'e aldi Kante'ye 8m verip aldi

Leicester bunu bile yapabiliyorsa biz niye yapamiyoruz bu arada biz kat kat daha buyuk kulubuz Leicesterden.

Bu arada Terim'e severim sayarim ama Transferlerde basarili maalesef olamamistir.

scout zaten iyi oyuncu buluyor keramettin admin yazmış işte önce ki sayfada hamzaoğlu içimizden hallederiz dedi jemi aldı , bilali aldı , selçuk prens dedi scout ne yapsın al ulan şunu döverim seni mi desin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt