Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temmuz ortasına kadar bir şey beklemeyin 2 yabancı 3 yerli kapatırız bir de nagatomo ve donk kalır...sözleşmesi devam eden de kimseyi gönderemeyiz hatta adili bile kalacak gibi...Tek istisna cavanda olur o kadar...

Sport360
Liverpool Alex Telles’in 35M sterlin’lik serbest kalma bedelini ödeyip oyuncuyu satın almak istiyor. Telles, Klopp’un transfer listesinin en tepesinde bulunuyor.

NOT : Bu transfer gerçekleşirse Galatasarayımızın kasasına da 3.35M euro’luk hatırı sayılır bir para girecek.

DgCLuPoWkAEdUfX.jpg

Sport360
Liverpool Alex Telles’in 35M sterlin’lik serbest kalma bedelini ödeyip oyuncuyu satın almak istiyor. Telles, Klopp’un transfer listesinin en tepesinde bulunuyor.

NOT : Bu transfer gerçekleşirse Galatasarayımızın kasasına da 3.35M euro’luk hatırı sayılır bir para girecek.

DgCLuPoWkAEdUfX.jpg

hey yavrum hey.

1 ara kör carole tellesten iyiydi burada

Tellesi, brumayı, yok paraya satanların abv

19 yaşında bir embesilin yazısını okumam . Ergenler demiştim biri de sensin işte. Neyse cevap verme.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belki babam yaşında adamsın ama millete nasıl bir üslupla hitap etmen gerektiğini öğrenememişsin daha. Bunu ben yapsam (ki doğru olduğunu filan kesinlikle iddia etmiyorum) bir nebze genç olduğumdan dolayı, yaşı kemale ermiş insanlarla karşılaştırıldığında çok üzerinde durulmayabilir ama bunu babam yaşında biri yapıyorsa, o kişinin ciddi karakter sorunları var demektir.

Ben orada 3-4 parağraf yazı yazmışım, ortaya bir sav koymuşum. Senin bana cevabın ise ergenlerin yazısını okumam olmuş.
Bir insanın acizliğini ve ortaya koyabilecek argümanı olmadığının büyük bir göstergesidir bu. Eğer ben ergen ve cahilsem, böyle birinin argümanlarını çürütmek kolay olmalı mantığen değil mi? Niye kaçamak saçma sapan alakasız bi cevap vermişsin ki? :)

Ergen mevzusuna gelirsek, yaş olarak ergen sayılırım. Evet. Lakin düşüncelerimin ergence olduğunu düşünmüyorum ki babam yaşında biri olmana rağmen ergence davrananın sen olduğu da açık sanırım.

Kamuoyunun takdirine bırakıyorum artık.

Oyuncu: Thievy Bifouma
1f1e8-1f1ec.png

Eski kulübü: Sivasspor
Yeni kulübü: Ankaragücü
Tip: Bonservis / 3 Yıl
Bedel: Bedelsiz
Mevkii: Sağ Kanat
DgDqPZJW4AAPoIL.jpg

Belki babam yaşında adamsın ama millete nasıl bir üslupla hitap etmen gerektiğini öğrenememişsin daha. Bunu ben yapsam (ki doğru olduğunu filan kesinlikle iddia etmiyorum) bir nebze genç olduğumdan dolayı, yaşı kemale ermiş insanlarla karşılaştırıldığında çok üzerinde durulmayabilir ama bunu babam yaşında biri yapıyorsa, o kişinin ciddi karakter sorunları var demektir.

Ben orada 3-4 parağraf yazı yazmışım, ortaya bir sav koymuşum. Senin bana cevabın ise ergenlerin yazısını okumam olmuş.
Bir insanın acizliğini ve ortaya koyabilecek argümanı olmadığının büyük bir göstergesidir bu. Eğer ben ergen ve cahilsem, böyle birinin argümanlarını çürütmek kolay olmalı mantığen değil mi? Niye kaçamak saçma sapan alakasız bi cevap vermişsin ki? :)

Ergen mevzusuna gelirsek, yaş olarak ergen sayılırım. Evet. Lakin düşüncelerimin ergence olduğunu düşünmüyorum ki babam yaşında biri olmana rağmen ergence davrananın sen olduğu da açık sanırım.

Kamuoyunun takdirine bırakıyorum artık.
Güzel kardeşim. Ben orada senin adını geçirmemişim seni anmamışım ama gelip de sana yazmışım gibi tepki verirsen ben de abartı da olsa bu tepkiyi veririm. Senin tezin ya da savın sana göre doğru bu beni bağlamaz. Benmerkezcilik anlayışından çıkmanı tavsiye ederim . Üslub biraz sertti doğrudur onda da gerekçemi belirttim . Neyse tartışmayı sıkıntısız noktaladık umarım.

Güzel kardeşim. Ben orada senin adını geçirmemişim seni anmamışım ama gelip de sana yazmışım gibi tepki verirsen ben de abartı da olsa bu tepkiyi veririm. Senin tezin ya da savın sana göre doğru bu beni bağlamaz. Benmerkezcilik anlayışından çıkmanı tavsiye ederim . Üslub biraz sertti doğrudur onda da gerekçemi belirttim . Neyse tartışmayı sıkıntısız noktaladık umarım.

Nagatomo iddia ettiğin paraları eder veya etmez, her iki durumda da '' bize göre doğru '' oluyor bu. Bunda bir sorun yok.
Ben o paraları etmez diye düşünüyorum ama başkası farklı düşünebilir. Bunda da sorun yok.
Ama sen gidip de o paraları etmez diye düşünen grubu embesil diye laftalarsan burada sorun oluşur ki dolayısıyla üzerime alınmam normal. Yani bana da yazmış oluyorsun. Mesele düşüncenin ne olduğu değil, bunu ifade etme şeklin.

Neyse transferde yaprak kıpırdamıyor, ortam da gerginleşti. Bari dünya kupasından birkaç karı kız resmi atayım da nöbet yumuşasın. Hem like kasarım belki. Her like bir posta arkadaşlar, boş geçmeyelim lütfen.
DgAU3YmX0AEvid3.jpg

DgAU3YtW4AEfp0j.jpg

DgAU3ZgXUAANz4_.jpg

DgAU3ZZX0AAnB4E.jpg

DgAVEY7XUAMcxJy.jpg

DgAVEYCW4AEO1lt.jpg

DgAVEY2WkAIvfG1.jpg

DgAVEY0WsAIbUwx.jpg

Sporting'in yıkımı devam ediyor.

• William Carvalho, Rui Patrício, Bas Dost, Bruno Fernandes, Gelson ve Podence'nin ardından Rúben Riberio, Acúna, Battaglia ve genç yıldız Rafael Leáo da sözleşmelerini fesh etti ve boşa çıktı. Efsane Spor on Twitter

DgDISfBWkAAf6w3

Clinton Mata, Bonaventure, Diatta, Groeneveld, Nakamba. Club Brugge'u yonetenler iyi isler cikariyor. Adamlar 1 yil parlattiktan sonra rahat satabiliyor oyunculari.

Bizim scout ekibinden boyle hamleler bekliyordum ama malesef 1 tane genc oyuncu kazandirmadilar takima, yazik, huzur evi olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt