Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca ya yuklenmeyelim de bu sozleşme saçmalığın son raddesi resmen.dışarıda 1m euroluk sozleşme bulabilir mi acaba donk cidden.6 aydır istese başka takımlarla anlaşabilir di talibi varsa.3 ay iyi top oynadı diye adam resmen servete kondu.zamanında fatih hoca varken umut bulut ile yapılan saçma sapan sozleşmenin aynısı.tafarftarı yellow friday gri weekend ile store lara akın ettirip paraları saçma sapan sozleşmelere verilmesi bildiğin saçmalığın daniskası.
fatih hocam ii dir en buyuk efsanemizdir gozumde ama cidden transfer de bazen bildiğin acayip saçmalıyor.
riera,dany,amrabat,yiğit gokoğlan bunun gibi 15 adam sayarız sanırım saçma sapan paralar verilip alınan.şunu kast etmiyorum bir topçu tutmayabilir ama saçma sapan paralar da verilemsin bir zahmet alınan adamlara artık.2 yıldır bizde olan sadece son 3 ay katkı vermiş bir adam nasıl boyle saçma bir sozleşme elde edebiliyor hayret.şimdi algı için şunu reddetti şu kadarlık teklif gelmişti gitme haberleri çıkartacaklar biliyorum ama diyorum ki adamın son senesi istese ocakta başka takıma gitmek için sozleşme yapabilirdi başka bir takımla ki yoktu isteyeni.

O değil de, dun Mugdat'in sözleşmesi için yönetimi ovduk, bugün Donk'a 2m domaldiklari haberini alıyoruz.
Bu nasıl bir şey lan. Ovdugumuz herkes illa ağzımıza sicmak zorunda mı...

Bjk topluyor gurbetcileri belese aferin lan Fiko

Bu arada hoca tum kararlarin sor mercisidir dolayisiyla da bas sorumlusudur

manavdan haber var mi¿

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ceferin son noktayı koymuş.cok sık rastlanılan bi durum ve hakemler değişiklik talep etmedi diyerek ama hala twiterda men bekleyen mallar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt