Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.911
- 5.188
Sergen , ndiayede beyin namına bişey yok. Klasik siyahi atletik düz topçu. Bize takımı yönlendirecek biri lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav 1 ay önce hocamız gerekli çalışmaları yaptı takımı en iyi şekilde güçlendireceğiz diyordu başkan. Geçen bi açıklamasını gördüm şok oldum. Hoca transfer yapamazsanız elimdekiyle en iyi mücadeleyi vereceğim demiş miş miş. Büyük oyuna geliyoruz haberimiz yok
bu cok dogruTwitterdan Knock Knock yazmakla bu iş olmuyor işte , sahaya dökmek lazım Orta saha yok stoper yok forvet yok kadro derinliğin hiç yok yaprak kımıldamıyor bile .
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kailash Reis'i özledik be
Levent Sahinin bir aciklamasi vardi, calismalari 2 ay onceden basladik hersey belli demisti.
Hani nerde?
Olgun bir taraftar izlenimi veriyorsunnormalde transfer delisi diye bana derler,ama sizin haliniz benden beter.bi sabredin
Kailash Reis'i özledik be
ersan gülümlü,krasicli,van persili,nanili dönemlerin sonunda ne oldugunu görmemden olabilir mi sence?bi de ben forumu bu kadar ciddiye almıyorum.yani ufak meselelerden rahatsızlık duyan ,bunları büyüten biri degilim. forum bi eglence aracı gibi,nöbet ise en güzel konusu ama 8 saat-9 saat fenerbahce,besıktas konusarak Galatasaray forumu adına uygun davranmazsak,o zaman rahatsızlık duyarım.baska muhabbetler edilebilir 10 dk,20dk normal.lakırdı yapıyoruz.yani hem lakırdı hem Galatasaray en güzeli.diğer takımların canı cehennmeOlgun bir taraftar izlenimi veriyorsun
Basina tash mi dustu
Naga KAP tan sonra acayip sessiz bi döneme gireceğiz gibi
Seneye Fener:
Ayi
Rafael Skrtel Mina R.Carlos
Wilshere Topal Gomes
Bale Dost Dirar
Arda Turan v2Çocuk vücudunu geliştirmek için çalışıyor da kafasını küçültmek için n'aapabilir ki?!![]()