Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen , ndiayede beyin namına bişey yok. Klasik siyahi atletik düz topçu. Bize takımı yönlendirecek biri lazım

Levent Sahinin bir aciklamasi vardi, calismalari 2 ay onceden basladik hersey belli demisti.

Hani nerde?

Yav 1 ay önce hocamız gerekli çalışmaları yaptı takımı en iyi şekilde güçlendireceğiz diyordu başkan. Geçen bi açıklamasını gördüm şok oldum. Hoca transfer yapamazsanız elimdekiyle en iyi mücadeleyi vereceğim demiş miş miş. Büyük oyuna geliyoruz haberimiz yok

Twitterdan Knock Knock yazmakla bu iş olmuyor işte , sahaya dökmek lazım Orta saha yok stoper yok forvet yok kadro derinliğin hiç yok yaprak kımıldamıyor bile .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

normalde transfer delisi diye bana derler,ama sizin haliniz benden beter.bi sabredin

35485962_259005731325011_3700691869756293120_n.jpg
@Arif Ulu
Kailash Reis'i özledik be

Atı alan üskğdarı geçiyor. Boşta bir sürü topçu var, hepsi tek tek uçuyor. Biz yine semt pazarı mantığıyla ağustosun sonuna kadar fiyatların düşmesini bekleyeceğiz anlaşılan

Olgun bir taraftar izlenimi veriyorsun

Basina tash mi dustu
ersan gülümlü,krasicli,van persili,nanili dönemlerin sonunda ne oldugunu görmemden olabilir mi sence?bi de ben forumu bu kadar ciddiye almıyorum.yani ufak meselelerden rahatsızlık duyan ,bunları büyüten biri degilim. forum bi eglence aracı gibi,nöbet ise en güzel konusu ama 8 saat-9 saat fenerbahce,besıktas konusarak Galatasaray forumu adına uygun davranmazsak,o zaman rahatsızlık duyarım.baska muhabbetler edilebilir 10 dk,20dk normal.lakırdı yapıyoruz.yani hem lakırdı hem Galatasaray en güzeli.diğer takımların canı cehennme

ne yazıkki pek haber yok arkadaşlar.nevzat haber girmemiş,hürriyette bişey yok.sabahspor karmakarışık.eski -yeni haberi ayırt edemiyosun.diğer gazeteleri de bilyosunuz zaten.

Adamlar Wilshere Harry Kane ne varsa topluyor

Biz bakıyoruz sadece yönetim istifaaa

Harbi aldılar mi la Wilshere'i

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt