Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün Nagatomo haric gelisme olmaz gibi

G.A bugün fenerbahçemizin Jack Wilshere transferi ile birlikte 2 ayrı dünya yıldızını da duyurduğu güzel bir gün olacaktır nitekim.

G.A bugün fenerbahçemizin Jack Wilshere transferi ile birlikte 2 ayrı dünya yıldızını da duyurduğu güzel bir gün olacaktır nitekim.

:)
557F4312-559F-407B-8B2A-A329EC1D8682.webp

Oynamak için Arsenal'den ayrılmayı göze alan 19'luk Dragomir ve Bennacer gibi genç ve gelecek vaad eden isimlerle ne işimiz olur yahu? Bizim 2 sene yatıp, sözleşmesinin bitmesine yarım devre kala götünü kaldırıp oynayan ve buna bağlı olarak zamlı yeni sözleşme alan Donk'umuz var. Böyle adamlara verilecek 2 milyon Euro'muz var ama Dragomir ve Bennacer gibi adamlar bütçemizi aşıyor maalesef. Yersen tabii..

Nagatomo'nun 3 milyon euro bonservis bedelini cikarmak icin 2 oyuncu satilir,cavanda ve eren mesela

Daha sonra transfer yapilir mi bilemiyorum,belki bonservisi elinde olan veya kiralik 1-2 oyuncu olabilir

Ben Fatih hoca'nin mevcut kadrodan herhangi bir yabancinin satilmasina izin verecegini dusunmuyorum

Galatasaray forumunda diger takimlarin konusulmasini dogru bulmasam da , yazmadan edemeyecegim; Hile , transfer sikesi var yada yok, bu isi en iyi yapan kulup Besiktas.. Helal olsun.. Adamlar alirken de, satarken de kazaniyorlar.. Gecmis yillara gitmeye gerek yok.. Devre arasi Cenk'i cok iyi fiyata sattilar. Sene sonu Tosic 5 e gitti. Biraz once Aspor da Vida ya Everton dan 18m€ luk teklif var dendi.. Yine Qurezma ve Pepe yi buyuk rakamlarla satacaklari konusuluyor.. Inanilmaz birsey..

Biz ne yapiyoruz? Sampiyon olmamiza ragmen, Turkiye nin dunyada en cok taninan kulubu Galatasaray dememize ragmen, FT faktorune ragmen elimizdeki oyunculara alici cikmiyor, yada komik rakamlar soyleniyor.. Gel de isyan etme.. Gol krali olmus Gomis e 8m€ nedir yahu? Bunu hakaret kabul ederim.. Neden Maicon, Belhanda, Mariano, Fegouli, Fernando, Muslera (satariz, satmayiz o ayri hesap) gibi tum dunyada taninan, kariyerli oyunculara cazip teklifler gelmiyor , anlamiyorum.. :(((

UEFA keşke 23 yaş sınırı getirseydi .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav şunu bir anlayın Yönetim ve Fatih Terim yaşlı futbolcu almaya bayıldığı için Nagatomo-Donk transferlerini yapmıyor bütçemiz borçlarımız zaten belliydi bir de üzerine UEFA 'dan aldığımız ceza eklendi 3 kuruşluk transferler kovalamak zorunda kaldık

23 yaşında Galatasaray seviyesinde oynayacak oyuncuyu hangi paraya getiricez ? taa Bruma 'yı transfer ederken bile o zamanın piyasasında 12-13 mil.€ ödemiştik daha doğru düzgün profesyonel kariyeri olmayan adama şimdiki piyasada gerçekten Galatasaray seviyesinde top oynayabilecek topçuların bonservisi minimum 20 mil.€ 'dan başlıyor hangi parayla vericez bunu ...

En son Hamzaoğlu ve Dursun varken gençlere yönelelim dediklerinde Jem - Carole - Jose 'leri takıma doldurduklarında sövüyorduk burada hepimiz. Kusura bakmayın ama bu ekonomik durumumuz varken şimdi de alabileceğimiz gençler Jose-Carole 'den farklı olmayacak ...

yabancı oyuncular gelirken takımda yabancı oyuncular nasıl maaslar alıyor ona bakıyorlar o yüzden donka 1 milyon versen kabul etmezdi

avrupadan baska oyuncu getirsek muhtemelen benzer maası vericez takım ici maas cıtamız cok cok yüksek

uefa bizi nasıl men etmedi cidden ilginc gercekten lobimiz iyi demek

Nagatomo + A.Musa(kiralık) + Ndiaye(kiralık)

Ben bu 3 transfere fitim ...

Muslera
Maicon - Serdar - Ahmet
Mariano - Nagatomo - Linnes
Fernando - Donk - Belhanda - Tolga - Selcuk
Feghouli - Rodrigues - Sinan G - Muğdat
Gomis - Eren

Ekib-ül son hal

fegulinin hemen katilmasi iyi olmus
bakalim yaz kampinda nasil performans verecek

uzun yıllardır ilk defa yabancı oyuncuların en basından katıldıgı yaz kampı görüyorum gözlerim yasardı normalde bunların denizde çimiyor olmaları lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt