Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezegeut haberi yalan yav. Bir oyuncu en fazla 2 kere transfer olmuyor muydu? Parma'ya da giderse 3. kulüp olacak.

cavanda hazırlık maçında sahada.açıklasanıza lan gittiğini @Galatasaray

Bu arada Nagatomo transferi ile ilgili şunu söylemek istiyorum.
Herkes 2.5M'a aldık, 500K da Melo'dan gelicek, pratikte 2M'a geldi diyor ama bana göre bu doğru değil.

Italya'daki bütün güvenilir kaynaklar bu transferin 3M'a bittiğini yazdı. Büyük ihtimalle biz Melo'dan gelecek CL bonusundan feragat ettik. Öyle 2.5 oldu. 3M'a bi tane genç Güney Amerika'lı bek bulamaz mıydık? Maaşı da yarısı kadar bile olmazdı belki. İlerde iyi paralara da satabilirdin. Tutmasa bile zarar etmezdin. Nagatomo 32 yaşında.

Biz bunları söyleyince yıllardır doğru düzgün sol bekimiz yoktu argümanı ortaya atılarak taşlanıyoruz. Neyse.

Milletin 19 yaşındaki bebesi Dünya kupası'nda takımını sırtlar, bizimkiler daha altyapıda bir halt yapamıyor o yaşta

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence 16-17 yaşından sonra tüm daha alt yaştakilerle maçlar iptal edilmeli.Kadroya giremeyen oyuncularla 16-17-18 yaşındaki gençler ligi kurulmalı.Ufak da olsa ödül de konmalı.Düşünsene 17 yaşındasın ve rakibin 15-16 yaşında.Ne kadar iyi olduğunu filan bilemezsinki.Mesela Sergen Zeren çok övüyor da kime karşı maç yapmışlar?Karşıdaki çocukların gücü ve ölçüsü ne?
2. olarak da alt yapı mutlaka Afrika açılımı yapılmalı.13-15 yaş arası en az 20 tane çocuk bulunmalı.Drogba-Song vs vs yardım edebilir.

Şuan istediğim oyuncular
Miranda
Ahmed Musa
Bu 2 transferden sonra orta saha için en iyi fırsatı beklemeliyiz.

Bu arada Nagatomo transferi ile ilgili şunu söylemek istiyorum.
Herkes 2.5M'a aldık, 500K da Melo'dan gelicek, pratikte 2M'a geldi diyor ama bana göre bu doğru değil.

Italya'daki bütün güvenilir kaynaklar bu transferin 3M'a bittiğini yazdı. Büyük ihtimalle biz Melo'dan gelecek CL bonusundan feragat ettik. Öyle 2.5 oldu. 3M'a bi tane genç Güney Amerika'lı bek bulamaz mıydık? Maaşı da yarısı kadar bile olmazdı belki. İlerde iyi paralara da satabilirdin. Tutmasa bile zarar etmezdin. Nagatomo 32 yaşında.

Biz bunları söyleyince yıllardır doğru düzgün sol bekimiz yoktu argümanı ortaya atılarak taşlanıyoruz. Neyse.
aynı düşüncedeyim ama bizimkilerin becerip iyi birini alma ihtimalleri aklıma gelince nagatomo iyi diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt