Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde bu Caceres çok iyi toplamış kendini helal olsun.

Ben futbol hayatı bitti diye düşünüyordum. Ts'liler ağlıyor şu an :asd:

Allahını seven şu takıma orta saha alsın artık bari gidem de kiralayabileceğiniz orta sahaları seçem ... :confused:

3 adam yeter.

Maicon'u sat yada Miranda ile takasla. Sanki devre arası İnter istiyor haberleri falan vardı.

miranda-brazil-vs-costa-rica-world-cup-2018_1ka11j3gckfktzywovxcnpzn4.jpg

Orta sahaya CF America'dan şu Kolombiyalı elamanı kirala veya satın al.

1529877045.jpg

Forvete Ahmed Musa olmazsa bonservissiz J.Campbell veya Abel Hernandez.

Ahmed-Musa.jpg

Bonus olarak Tolgay Arslan. Çakma filozof resmen herife git demiş. Eren veya başka bir oyuncu ile takaslayabiliriz.

tolgay-arslan_9119.jpg

Son düzenleme:
Maicon bir yere gitmez. O yüzden ilk 11 için stoper transferi beklemiyorum şahsen. Denayer kiralansın yine çünkü rotasyonda çok işimize yarıyor ve maliyeti de yüksek değil. Tabiki City yine bize kiralarlarsa. Bizim şimdi forvet ve orta saha transferlerine önem vermemiz lazım.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Nagatomo transferi ile ilgili şunu söylemek istiyorum.
Herkes 2.5M'a aldık, 500K da Melo'dan gelicek, pratikte 2M'a geldi diyor ama bana göre bu doğru değil.

Italya'daki bütün güvenilir kaynaklar bu transferin 3M'a bittiğini yazdı. Büyük ihtimalle biz Melo'dan gelecek CL bonusundan feragat ettik. Öyle 2.5 oldu. 3M'a bi tane genç Güney Amerika'lı bek bulamaz mıydık? Maaşı da yarısı kadar bile olmazdı belki. İlerde iyi paralara da satabilirdin. Tutmasa bile zarar etmezdin. Nagatomo 32 yaşında.

Biz bunları söyleyince yıllardır doğru düzgün sol bekimiz yoktu argümanı ortaya atılarak taşlanıyoruz. Neyse.
Bulamazdik

3 adam yeter.

Maicon'u sat yada Miranda ile takasla. Sanki devre arası İnter istiyor haberleri falan vardı.

miranda-brazil-vs-costa-rica-world-cup-2018_1ka11j3gckfktzywovxcnpzn4.jpg

Orta sahaya CF America'dan şu Kolombiyalı elamanı kirala veya satın al.

1529877045.jpg

Forvete Ahmed Musa olmazsa bonservissiz J.Campbell veya Abel Hernandez.

Ahmed-Musa.jpg
Miranda çok zor, zerre ihtimal vermiyorum.
Ranocchia'yı zorlasın bizimkiler. Son zamanlarda çok düşüşte ama, çok kaliteli bi stoper. Bizde kendini biraz bulsa 4 sene stoper sıkıntısı yaşamayız.

Stoperi İtalya'dan alacaksın...

1530385779423.webp
kimseyle anlaşmamış.dinlenicem diyo.saglık durumuna baksınlar,uygunsa alalım 2 yıllıgına

en önemlisi kaliteli orta saha + forvet icin alternatif

Eee hani bu adam İstanbul’a gelip ev tutmuştu.? Forumda baya ağlamıştı o zaman.

City Denayeri satmak istiyor. Eğer 5-6m avro falan istiyorlarsa uzak duralım. O parayla bir sürü daha iyi stoperler bulunabilir

Bulan buluyor...

Sol bek zor bulunan bi mevki olabilir ama sanki dünyada sol bek kalmamış gibi algı yapmanın manası yok diye düşünüyorum.

Şu ligde biraz tempolu, biraz fizikli bi zenci getir zaten 56 ediyor ortalığı. Piyasa da her daim böyle adamları sevdiğinden anında dikkatini çekiyor. Misal Ndiaye. Şut, pas, oyun zekası, çevre kontrolü gayet vasat olmasına rağmen temposu ve fiziği ile bile fark yarattı.

Velhasıl kelam, sol bek yok argümanı çok mantıklı değil.

Bu arada hazirlik maclarinda kim kaleye gececek? Muslera anca 1 ay sonra falan takima katilir, alt yapidan hangi kaleci A Takim ile antrenmanlara cikiyor?

Miranda çok zor, zerre ihtimal vermiyorum.
Ranocchia'yı zorlasın bizimkiler. Son zamanlarda çok düşüşte ama, çok kaliteli bi stoper. Bizde kendini biraz bulsa 4 sene stoper sıkıntısı yaşamayız.

Stoperi İtalya'dan alacaksın...

Bana göre Ranocchia abartılan biri ama zaten İnter onu bırakamaz. Altyapıdan oyuncu sıkınıtı yaşıyorlar onu hayatta vermezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt