Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yokta sezon sonu zaten şampiypn olursak bu saydıgın adamlar satılır . Daha geniş kapsamlı haraket ederiz şimdi 15 gün kaldı saglıklı hraket edemez bu çapsizlar bence renktaş :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bizim şampiyon olma ihtimalimiz çok düşük zaten o yüzden devre arasında bu değişimi göze aldılar ama beklenen bu değildi ,ben olması gerekeni söyledim sadece bunların bişey becereceği yok orda haklısın, bide şu var oyuncu satılmasın görüşü var forumda o zaman neyi bekliyoruz burda bedava dediğimiz alan bile 3 milyon euro çıktı :) zaten 3 milyon civarı para harcama hakkımız var alan geldi diyelim sence bu takım şampiyon olur mu?
-----------muslera----------
linnes ozan marcao nagatomo
-----------fernando----------
-------ndiaye belhanda------
feghouli---------------henry
-------------alan------------
sedece alan var 1 forvet mi bizi kurtaracaktı yani?? şunuda ekleyim sezon başında maicon gidiyodu şimdi kaldı bu yapılan teklifleride ararız

Burhancan Terzi: "Abdürrahim Albayrak, Boluspor Başkanı'na Tarık Çamdal'ı alır mısınız? diye sormuş. Başkan ise sadece gülümsemiş."

bizim şampiyon olma ihtimalimiz çok düşük zaten o yüzden devre arasında bu değişimi göze aldılar ama beklenen bu değildi ,ben olması gerekeni söyledim sadece bunların bişey becereceği yok orda haklısın, bide şu var oyuncu satılmasın görüşü var forumda o zaman neyi bekliyoruz burda bedava dediğimiz alan bile 3 milyon euro çıktı :) zaten 3 milyon civarı para harcama hakkımız var alan geldi diyelim sence bu takım şampiyon olur mu?
-----------muslera----------
linnes ozan marcao nagatomo
-----------fernando----------
-------ndiaye belhanda------
feghouli---------------henry
-------------alan------------
sedece alan var 1 forvet mi bizi kurtaracaktı yani?? şunuda ekleyim sezon başında maicon gidiyodu şimdi kaldı bu yapılan teklifleride ararız

Renktaş bizi sadece forvet transferi kurtatırdı ama garry ve serdar gittigi için ekstra transferler cıktı . Şuan 7 milyonluk oyuncu alabiliriz . İyi para aslında . Bayo fena kaçtı . Sol açıgı kiralık alırız . 2 forvet alsak o paraya idare ederiz sene sonuna kadar yazın cok büyük bi değişim olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hey gidi günler hey..
Didier%2BDrogba%2BRoberto%2BMancini%2BGalatasaray%2BCFZH74iV92nl.webp
Roberto%2BMancini%2BGalatasaray%2Bv%2BChelsea%2BsUomSxS6QU5l.webp
roberto-mancini-manager-de-galatasaray-g-et-l-attaquant-ivoirien-didier-drogba-donnent-une-co...webp
o-WESLEY-SNEIJDER-570.webp
Didier%2BDrogba%2BGoekhan%2BZan%2BFC%2BSchalke%2B04%2Bv%2BDCloB2Yi2Rwl.webp

“Alacagiz” yerine alcaz tarzi bir cevap olsaydi inanabilirdik

Elalemen taraftarlari transfer sezonda acildigi zaman, kadehlerine alip keyif yapiyorlar. Cunku, 6 ay once programlanmis yazilmis gorusulmus bitmis isimler var. Biz hala 6 aydir forveti bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt