Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.010
- 8.074
- 1.233
oof offf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen ben de oyleBelhandadan en haz etmeyen insanlardan biriyim ben bile bu salak yönetime güvenmediğim için gitmesine karşıyım şuan.
Oha sanki 3 harfli girmiş bacağı bu ne.
Çok kötü ya bir de çekmiş insan acısından kendinden geçerOha sanki 3 harfli girmiş bacağı bu ne.
Benimki çok şükür 30 saniye sonra "eh idare eder" kıvamına geldi... Hemen magnezyum aldım.
Yuzde 99.99 mesajlasma mevzusu yalan
Yuzde 0.01 mesajlasma gercek ama Albayrak yalan soylemis
Bu çok şiddetli amaBende bi ara bacağıma kramp girmiş halde uyanıyordum geceleri. Böyle mi oluyormuş vay anasını
bizim şampiyon olma ihtimalimiz çok düşük zaten o yüzden devre arasında bu değişimi göze aldılar ama beklenen bu değildi ,ben olması gerekeni söyledim sadece bunların bişey becereceği yok orda haklısın, bide şu var oyuncu satılmasın görüşü var forumda o zaman neyi bekliyoruz burda bedava dediğimiz alan bile 3 milyon euro çıktıYokta sezon sonu zaten şampiypn olursak bu saydıgın adamlar satılır . Daha geniş kapsamlı haraket ederiz şimdi 15 gün kaldı saglıklı hraket edemez bu çapsizlar bence renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen bu ne böyle , adamın ağzına ederBu çok şiddetli ama
bizim şampiyon olma ihtimalimiz çok düşük zaten o yüzden devre arasında bu değişimi göze aldılar ama beklenen bu değildi ,ben olması gerekeni söyledim sadece bunların bişey becereceği yok orda haklısın, bide şu var oyuncu satılmasın görüşü var forumda o zaman neyi bekliyoruz burda bedava dediğimiz alan bile 3 milyon euro çıktızaten 3 milyon civarı para harcama hakkımız var alan geldi diyelim sence bu takım şampiyon olur mu?
-----------muslera----------
linnes ozan marcao nagatomo
-----------fernando----------
-------ndiaye belhanda------
feghouli---------------henry
-------------alan------------
sedece alan var 1 forvet mi bizi kurtaracaktı yani?? şunuda ekleyim sezon başında maicon gidiyodu şimdi kaldı bu yapılan teklifleride ararız
fenerden 1 katrılyona yedek oyuncu alırkende gülüyorlarmıymıs.Burhancan Terzi: "Abdürrahim Albayrak, Boluspor Başkanı'na Tarık Çamdal'ı alır mısınız? diye sormuş. Başkan ise sadece gülümsemiş."
Aponun yalan söyleme ihtimali daha yüksek bence.
İyi,adam insaflıymış.Burhancan Terzi: "Abdürrahim Albayrak, Boluspor Başkanı'na Tarık Çamdal'ı alır mısınız? diye sormuş. Başkan ise sadece gülümsemiş."