Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan'ı açıklarken insan forvet transferi patlatır birtane bunlar Tarık Camdal gitti diye açıklama yapıyor ...

Zorla Akbilspor'u şampiyon yapacaklar. Emir geldi herhalde başka Bi açıklaması olamaz.

2 yabancı alma hakkın var da bu takımın şu an 5 transfer yapması gerekiyo.donk ve maicon da gidebilir pek ala.8 kişiyle mi oynayacagız
Bu saatten sonra hoca hic bir oyuncunun satisina onay vermez. 15 gunde 5 transferi anca playstation'da yapariz sergi. Maicon kaldi, sezon sonu transferlere kaynak yaratmak icin satariz.
veya emer mor'u alacağız yabancı alacaksakta maicon'u elden çıkarmak zorundayız
Hoca Emre Mor'u yalanlamisti IGTV'de. Benim aklima sadece Gokhan Tore ve Kerim Frei geliyor ama bu ikili yillardir ayni seviyede, hatta performans olarak geriye gittiler. Aklima baska yerli kanat oyuncu da gelmiyor.

Her şey berbat oldu 2 yabancı hakkımız kaldı ve bize en az 5 transfer lazım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan Kabak ; 11 M €
Bruma Bonusu ; 1 M €
Garry Rodrigues ; 7.2 M €
Geçen Dönemden kalan ; 600 B €

Toplam ; 19.8 M €

Marcao'nun 4 Milyonu çıkarttığımızda kalan bedel 15.8 M € , Bu para ile 1 stoper 2 forvet alın ulan Apo&Nizip tayfası

Bu kadar haberden sonra bugün bir alış KAPı bildirilse süper olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Altyapıdaki elemanların alayı fizik olarak çöp. Ozan gibi patlama yapacak kalibrede biri daha çıkacağına şahsen inanmıyorum.

ahmet
ömer
maicon
donk

direkt defolmalı.yabancı kanat alınmalı kesinlikle.ve yabancı bi stoper

yazarlarin-ruh-halini-anlatan-gifler_1328024.gif

Umarım herkes artık adam akıllı oy kullanır ..

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ozanın gidişine sevin efendi burdaki bir bir şahısa söylüyorum bunu o anlar. 1likte pozu verince ozan kral oldu şimdi giderse gitin gökay falan ondan daha iyi diyorsun. İki yüzlüsün sen altyapıyı yüceltmeye devam et. İddiaa ediyorum ozan gibisi çıkmayacak.

Bu saatten sonra hoca hic bir oyuncunun satisina onay vermez. 15 gunde 5 transferi anca playstation'da yapariz sergi. Maicon kaldi, sezon sonu transferlere kaynak yaratmak icin satariz.

Hoca Emre Mor'u yalanlamisti IGTV'de. Benim aklima sadece Gokhan Tore ve Kerim Frei geliyor ama bu ikili yillardir ayni seviyede, hatta performans olarak geriye gittiler. Aklima baska yerli kanat oyuncu da gelmiyor.
hiç sanmıyorum ve katılmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt