Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Ozan'ı açıklarken insan forvet transferi patlatır birtane bunlar Tarık Camdal gitti diye açıklama yapıyor ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra hoca hic bir oyuncunun satisina onay vermez. 15 gunde 5 transferi anca playstation'da yapariz sergi. Maicon kaldi, sezon sonu transferlere kaynak yaratmak icin satariz.2 yabancı alma hakkın var da bu takımın şu an 5 transfer yapması gerekiyo.donk ve maicon da gidebilir pek ala.8 kişiyle mi oynayacagız
Hoca Emre Mor'u yalanlamisti IGTV'de. Benim aklima sadece Gokhan Tore ve Kerim Frei geliyor ama bu ikili yillardir ayni seviyede, hatta performans olarak geriye gittiler. Aklima baska yerli kanat oyuncu da gelmiyor.veya emer mor'u alacağız yabancı alacaksakta maicon'u elden çıkarmak zorundayız
Satın herkesi bari en azından bu sezon ki ümidimiz komple bitsin
ahmet
ömer
maicon
donk
direkt defolmalı.yabancı kanat alınmalı kesinlikle.ve yabancı bi stoper
Sakin ol, bu stres ne?Ya kendimi iyi hissetmiyorum ne demek ozan satıldı
Kaldi mi da?
hiç sanmıyorum ve katılmıyorumBu saatten sonra hoca hic bir oyuncunun satisina onay vermez. 15 gunde 5 transferi anca playstation'da yapariz sergi. Maicon kaldi, sezon sonu transferlere kaynak yaratmak icin satariz.
Hoca Emre Mor'u yalanlamisti IGTV'de. Benim aklima sadece Gokhan Tore ve Kerim Frei geliyor ama bu ikili yillardir ayni seviyede, hatta performans olarak geriye gittiler. Aklima baska yerli kanat oyuncu da gelmiyor.