Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfrmarketten duruma bi bakalım kadroya...

fix-HTTP-404-Not-found-Error.jpg

belhanda yine sezon sonu satılır.ama ahmet ve ömerden kurtulmak lazım tez vakitte

maiconu satmazsaniz yerine dogru durust adam almazsaniz defolup gitmelerini oneririm. nasil bir defans kaldi elde inanilir gibi degil.

birde semih kaya konusuluyor. bonsetviste dusunuluyor. harbi gerizekali gibi yonetiliyoruz

lig basladi oyunculari satiyor adam almiyoruz. forvet yok. defansta yok artik. kanatida sattik. ne gunlre kaldik

Bence gitmesi gereken adamlar Maicon- Ahmet- Mariano ve Belhandaydı. Ozan ve Serdar gibi sezonun formda sayılacak oyuncuları gitti, gelecek yıllarda da takımda rahat oynayacak 2 tane yerli oyuncu yok oldu bir anda. Rodrigues'de keza formsuz olsa da iş yapar statüsünde oyuncu. Çöpler üstüne çöp eklenmez umarım yoksa 2002 senesindeki batış sezonunun tekrarını izleriz. Keşke önden şu işe yaramaz tipler gitseydi daha iyi olurdu. Şimdi zaten para kazandık diye bunlarda kalacak, gelen adamlar iş görmezse yine bunları izleyeceğiz. Mariano'ya haksızlık ettiğimi düşünebilirsiniz ama kalburüstü maçlarda gerçekten yetersizliği çok net belli oluyor. Ofans gücü yüksek de adam bek oyuncusu önce bir defans yapsın bir zahmet. Kendi kanadından 50 atak yedirdikten sonra önde iş yapsa ne olacak, kaşıkla alıp kepçeyle veriyor resmen.
Ahmet ve Mariano ne alaka? Bu ikiliyi satip transferlere nasil kaynak yaratacaksin? Ahmet'e kim para verecek? Mariano icin de 2m teklif etmis brezilyalilar o paraya satmaya degmez. Ozan ve Rodrigues ikilisi toplam 20 milyona gitti.

FC Basel’de Eray Cömert diye genç bir stoper var banko oynuyor, şöyle bir 3-5 milyona alamazmıyız acaba?

ulan 40 yılın başında alt yapıdan iyi bir oyuncu çıkardık onu da 10 maç oynatmadan komik bir rakama sattık.

Biz ne zaman alt yapıdan bir oyuncu çıkartıp 5 yıl takımda oynatıp Avrupa'da kupa kazandıktan sonra satacağız acaba çok merak ediyorum.

Ozan'in yarisi kadar oyuncu olsa Fatih hoca oynatirdi herhalde benim düsüncem. Alt yapidan cok bir sey beklemeyin artik.

Ömer Toprak olası en doğru seçim gibi duruyor Dortmund kiralarsa...hem tecrübeli,pas oyunu için de iyi...

Yok say diye bir buton varmış forumda. Güzel oldu öğrendiğim

Gökaymış,ışık kaanmış geçin bunları üzgünüm ozan herkes tarafından takip ediliyordu. Galatasarayın ONSEKİZ yaşındaki STOPERİNİ sadece 12 milyon euroya sattık. Cenk tosun denen çöp ise 22 ye gitti. Çok net söylüyorum. Eğer ozan fikonun elinde olsaydı bu adamı en az 25 e satardı ha ocak ayında değil sezon sonu mutlaka satardı. Çok rahat satardı. Ozan Kabak bu ismi duyacağız çünkü dünya futboluna damga vuracak yakında..

ya Donk,Mariano,Maicon da satılacak ya da stoper ya da forvete yerli isim alınacak

2 yabancı sağ bek,2 yabancı ön libero lüks....Mariano ve Donk'un gitmesi gerektiğini düşünüyorum

Adamlar satıyor almıyor Galatasaraya ihanet ediliyor. Ama bazıları transfer yerine altyapıya bakmaya başlamış bile. Ee aynısını gs tv sunucusu da demedi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt