Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda transferide bekletiliyor yerine adam bakılıyor bence bizimkiler tarafından

Fatih Terim'in Serdar'ı s.etmesine karşılık yönetim hamlesini yaptı ve Ozan'ı sattı. Bence resmen savaş var yönetimle teknik ekip arasında.

Umarım bu yönetim dayak yiyerek gönderilir ve bir ilk olur.

.
IMG_20190116_141215.webp

Mugdat'i Akhisar'a, Sinan ve Eren'i Kasimpasa'ya satalim. Belhanda icin Araplardan gelen 10 milyon euroluk teklifi kabul edelim.

Ozan kabakın satılmasıyla hoca zor durumda kaldı bir nevi yalan söylemiş oldu. Hiç bunu konuşan yok

Ahmet ve Mariano ne alaka? Bu ikiliyi satip transferlere nasil kaynak yaratacaksin? Ahmet'e kim para verecek? Mariano icin de 2m teklif etmis brezilyalilar o paraya satmaya degmez. Ozan ve Rodrigues ikilisi toplam 20 milyona gitti.

Mariano 3 civarına gönderilebilirdi maaşı da yüksek. Ahmet'in gitmesi lazım çünkü alternatif olarak bile batıyor adam. İdareten oynadığı maçı bile kaybettirebiliyor kendisi. Bi de transfer yapmazlarsa oraya seyret durumu.

alanla beraber ali yavuz oynasın.ama bi yabancı stoper daha alsınlar yeterki.ya da yabancı bi kanat.

takımda kilit oyuncu yokki arkadaş zorlandığımızda devreye girip fişi çeksin..

gary ve serdar bu sezon kötüydü.bu kadar net.

Taraftari forvet forvet diye uyuttular ve takimi dagattilar. Forvet alsan n'olacak takimmmi kaldı ortada.

Galatasaray'a bilinçli bir şekilde operasyon yapılmıştır.

Mustafa Cengiz taraftar sayesinde başkan olmuştur.

Bu operasyon da en büyük pay taraftarıdır. !

serdarın akhsiar macında yedirdiği 1 gol ve muslerayı bekleyişini unutmadım.deplasmandaki moskova macı vs daha bi de onlar var.

Daha 3 ay önce tanımadığımız Ozan'ı Galatasaray akademisine alanda bu sezon parlatıp sadece 6 ayda 12 Milyona satanda Fatih Terim, Genç futbolcu oynatmaz anca bam bam yapar futbol portföyü düşüktür falan diyenler güzel bir ders. Yunus Akgün'ü falanda parlatacak daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt