Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon olacağımıza inansam adam lazım diyerek Belhanda'yı tutarım ama şu anda o hedeften çok uzağız.

Bu noktada Belhanda'yı tutmanın anlamı yok.

Hoca belki şampiyon olabiliriz diye düşünüyordur ama elde o başarıyı elde edecek oyuncu grubu yok. Belhanda'yı da satmalıyız bence. Gerçi Ozan için de hoca kalacak dedi ama sattık. Belki Belhanda için de aynısı olur.

Ama yerlerine şu anda oyuncu koymak zor. Bu dönem elde ettiğimiz geliri sene sonuna aktarabiliyorsak takımı yeniden kurma şansı elde ederiz. Biraz da genç oyuncular seçebilirsek 3-4 senelik bir takım çıkarabiliriz.

Adamlarda Robinho, Arda Adebayor, Elia, Inler, Taşçı, İrfan, EmreB, Frei,Visca gibi oyuncular var herhalde hepsi bizde ilk 11 oynar

Ikinci Fatih Terim donemine nazire yaparcasina hamleler yapiliyor. Yonetimler degismesine ragmen evlatcilik degismiyorsa, adres bellidir.

Vurup öldürelim haklıyız haklısınız
Kısıtlı imkanlar varken yazın forvet işi çözülmeliydi
Ancak tüm bunların sorumlusu Ünal Aysal dır
Adnan Polat ın toparladığı ekonomik yapıyı perişan etmiştir o zamanlar çok mutlu idik aldı krediyi yaptı transferi adı krediyi yaptı transferi sistem krediyi kesince bahaneler üretip kaçtı
Adnan Öztürk yapıyı bildiği ve çözümü olmadığını gördüğü için hiç bir zaman aday olmadı
Dursun Özbek geldi belli disiplini oturttu ancak doğru düzgün transfer yapamıyordu başarısız olunca koltukta kalmak için paraları saçmaya başladı
Çünkü para pul kimsenin umurunda değil başarı yoksa başkanlıkta duramazsın değerinin iki katı oyuncular alındı sonra ortaya çıkan anlaşmalar oldu
Bu yönetimin hatası umut satması geldi gelecek oldu olacak
Oysa mali durumu ortaya koysa alamıyoruz dese bu kadar tepki almayacak
En olumlu yanları ise riske girip ffp şartı sağlamadan transfer yapmıyor
Bugünü kazanıp gelecek yılları riske atmamak gerekir
Tabi forvet şart ne yapıp Edip bir tane üst düzey olacak

Mutlu Aksu ve Ali Yavuz şuan çok rahat oynar özellikle mutlu olmuş gibi
Tamam
IMG_20190116_101809.webp

Transfere ne kadar karşı olsam da bu adam sadık dan 100 kat kötü değil birilerinin yazdığı gibi .. sadık kim Allah askına ya

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Su video benim icin yeter. Sadigin da baya macini izledim.

Tetteh-Alan ikilisi her ne kadar defans leş olsa da zirveye taşır.

Arkadaş klubun başındaki adam o kadar önemli ki al bak bizde fatih terim var antrenör olarak yönetim çöp belli yani çöp şimdi şu klubun başında fikret orman(futboldan anladığı) için seviye uzaydı.Çünkü fikret orman çok belli hocayla çatışmanın yararı olmadığını bilen adam bizim yönetim düşmanlar hocaya.

senin serdar ve ozanin yaninda iki stopere ihtiyacin varken simdi birini sattin digerini kadro disi biraktin. 4 stopere ihtiyacin var. 1 tane aldin. simdi 3 stoper daha lazim? nasil alacaklar? eminim ki bile isteye almayacaklar. maicon ahmet semih ücünü topla 1 stoper etmez. ayrica yaz dönemi satacak adam kalmayacagi icin stopere nasil kaynak yaratacaksin? bonservisi elinde yabanci oyuncu alma özürlüsü yönetim anca mugdatlari alabiliyor bedelsiz olunca. yerli stoperlerin fiyatlari da ortada.

bu cocuğun saclar 10 12 milyon euro bide iyi bi futbolcu olursa dış borcu kapatır kulup.
2002 dogumlular da iyi osman.ama kopuk bi oyun oynuyolar.bi atalay yıldırım var,manyak paslar atıyo.belki cok yakın zamanda a takım görür.önlibero utku da iyi.göktan ısılakta cok yetenekli bi ortasaha.erencana golde pası atan o mesela.

bozan uymaz zaten cok seyler beklediğimiz bi urfalı kardeşimiz,özel yetenek

Leeds United teknik direktörü Marcelo Bielsa, bütün rakiplerinin antrenmanlarını casus göndererek gözetlettiğini açıkladı.

tam leeds uniteda yakısan bişey,casus meselesi.avrupada gelin de bi daha koyak

Transfere ne kadar karşı olsam da bu adam sadık dan 100 kat kötü değil birilerinin yazdığı gibi .. sadık kim Allah askına ya

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Valla geyik yapıyorum falan ama Türk olarak başka gelecek adam da yok. Maicon'u gönderemiyorsan Ozan'ı satıyorsan Semih'i de geri çağırırsın yapacak bir şey yok.

Başka oyuncu gönderilmeyecekse Alan-Tetteh ikilisi gelirse toparlanırız gibi. Alan forvetin her bölgesinde de oynayabildiği için rodriguesden sonra rotasyonda da sıkıntı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt