Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih geldiyse Maiconu da yollasınlar bari.

Semih malcao ahmet donk rotasyonu olur işte

Linç yemeyeceksem eğer bi kaç şey söylemek istiyorum.
Bahsedildiği gibi Serdar ve Ozan ikilisinin yanına adam transfer etmeliydik yorumlarına katışmıyorum.
Maicon-Marcao ikilisinin Serdar-Ozan ikilisinden daha iyi olabileceği kanaatindeyim. Maicon ailevi problemleri ve taraftarın negatif tutumunu aşarsa defansif olarak ilk yarıdan daha iyi bir durumda olabiliriz...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozanin maliyeti yarin aciklanir herhalde. Ayni saatlerde de forvet kap gelir artik.

XM953R.jpg

Son maçlarda Semih'i gözden çıkarmışlar gibi.

O yokken çok kötü gitmişler. Bu tablo Semih'in işine gelir. Hoca da buraya mı baktı acaba :asd:

Alan - Tetteh ikilisi gelsin Semihi jest yapıp Prag'a bırakalım, Semih'i istemiyorum yaw Gökay - Donk falan idare ederdik

bugün maiconlu bi yorum denk geldi forumda baya iyiydi yav. Leonundu galiba
"adam akşam sabah rosalinda izleyip ağlıyor ondan ne hayr gelir"
:asd:

Alannnnnnnnnnnnnnn

Muğdat ucuz gelsin tr kupasında oynar, Semih gelsin zaten beleş kafasından ne zaman kurtulacaz ya. Muğdat cl'de oynadı, Semih de 15 güne as stoper olur. Donk stoperde Semih'ten daha iyi.

belhanda out

alan in

bence (seten'e gore)

Takas olmasin serdar falan

Maicon’un bizde iyi olma sansi yok, anadolu takımlarında üst düzey bi topcu olur ama bizim oyun yapımıza uymuyor. Onde kaptirdigimiz bi topta geride kalıyor yetisemiyor savunma arkasına atılan toplara, o yuzden maicon marcao iyi ikili olur lafini birakin bu saatten sonra hızlanamaz adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt