Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben de Semih’e iyi stoper demiyorum ama Ahmet dediğimiz adamın nasıl futbolcu olabildiği bile muamma. Gökayla ilgili umutlu olan kadar umutsuz olanlar da var. Bu durumda hem kiralık hem adaptasyon sorunu olmadan gelip rotasyona girecek bir yerli stoper. Bence Ömer Toprak alınamayacaksa gayet de iş görür sene sonuna kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki abicim ben susuyorum, yedirdiği goller konuşacak zaten :D

Alan KAP'ı yollayın ulan artık UA'da dellendi bunlar genelde UA bişey deyince yapıyor

Vay vay sucuğu ekmegi bıraktık transfer bekliyoruz .. beklediğimiz açıklama geldi .. hadi bakalım

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ya ben de Semih’e iyi stoper demiyorum ama Ahmet dediğimiz adamın nasıl futbolcu olabildiği bile muamma. Gökayla ilgili umutlu olan kadar umutsuz olanlar da var. Bu durumda hem kiralık hem adaptasyon sorunu olmadan gelip rotasyona girecek bir yerli stoper. Bence Ömer Toprak alınamayacaksa gayet de iş görür sene sonuna kadar.

sayın bayım iyi niyetinizden şüphe duymamakla birlikde semih kayanın geçmiş maçlarını düşününüz, ya sakattık yada oynadığı macda takımı yakar, ahmet çalık ondan çok daha iyi oyuncudur,çek liginde bile istenmeyen adam ilan edildi,taraftarları kurtulsak diye dua ediyorlar...

sayın bayım iyi niyetinizden şüphe duymamakla birlikde semih kayanın geçmiş maçlarını düşününüz, ya sakattık yada oynadığı macda takımı yakar, ahmet çalık ondan çok daha iyi oyuncudur,çek liginde bile istenmeyen adam ilan edildi,taraftarları kurtulsak diye dua ediyorlar...

Gidenler:Ozan 12m euro,Rodrigues 9m euro(%20 si Paok'a gidiyor,7.2m bize kalıyor)
Gelenler:Marcao 4m euro

Şuan kullanabileceğimiz bütçe 15.2 m euro. Bu paraya avrupada sıfırdan yeni takım kuruyor adamlar.

6 aylik prof futbolcu ozan kabak 12 m ediyor,

sen yillarin tecrübesi diye tekrar getirilmeye calisilan semih lesini 2m sattiginda göbek atiyordun.

semih isterse 300 süper lig maci daha oynasin, adam stoper falan degil. cek cumhuriyeti liginde yapamamis bir adam!!

Gidenler:Ozan 12m euro,Rodrigues 9m euro(%20 si Paok'a gidiyor,7.2m bize kalıyor)
Gelenler:Marcao 4m euro

Şuan kullanabileceğimiz bütçe 15.2 m euro. Bu paraya avrupada sıfırdan yeni takım kuruyor adamlar.

Usta o paraya adamlar tek futbolcu aliyor :(

15,2m euro butcemiz var

Ben olsam

Balotelli (0)
Alan (0)

Donk (fesih)
Maicon 2-3M arap

Haraslin (3-4m)
Miranda (2-3m)

Al sana mis gibi kadro

ClFYHKbWAAAxCwC.jpg

Savanier oynuyor diye 15 dakikadır maçı izliyorum elemanı göremedim daha. Yanlış maçı mı izliyorum nimes nantes yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt