Çağdaş Aslan
Kırmızı Üye
- 30 Ağustos 2013
- 1.219
- 742
- 1.103
Çek kızları daha güzel
Türk kızlarından güzeli yoktur dünyada
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çek kızları daha güzel
sayın bayım iyi niyetinizden şüphe duymamakla birlikde semih kayanın geçmiş maçlarını düşününüz, ya sakattık yada oynadığı macda takımı yakar, ahmet çalık ondan çok daha iyi oyuncudur,çek liginde bile istenmeyen adam ilan edildi,taraftarları kurtulsak diye dua ediyorlar...
Galatasaray düşmanlarının.....
Psg,real gibi üst düzey kulüplerden bahsetmiyorum,orta avrupa liglerinde 10-20m bütçeli takımlar iyi scouting ve altyapı ile bizim takımlarımızı neredeyse her sene tokatlayıp evlerine gönderiyorlar.Usta o paraya adamlar tek futbolcu aliyor![]()
Savanier oynuyor diye 15 dakikadır maçı izliyorum elemanı göremedim daha. Yanlış maçı mı izliyorum nimes nantes yazıyor.
aha banko belhandayıda sattılar.
plase muslera
YhhTürk kızlarından güzeli yoktur dünyada
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Savanier oynuyor diye 15 dakikadır maçı izliyorum elemanı göremedim daha. Yanlış maçı mı izliyorum nimes nantes yazıyor.
Savainer şov yapıyor
penarandaya laf edenler için..bu cocuk 18-19 yasında la liganın içinden geçiyodu.kanatta da oynayabilen,top süren,fiziği güçlü,çalım yetenegi iyi bi futbolcu.formdan düşmese zaten alamazdık.ingiltereden gelecek olan kendisi belli ki