Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bu yayın gelirleri şl gelirleri maç gelirleri store gelirleri nereye gidiyor o zaman topçulara para ödenmiyorsa

Galatasaray'da kimseyi rahat bırakmayacaksın üzerinde hep baskı hissedecek. Rahatı bulan salıyor. Buna Terim'de dahil. Bu süreçte susup sabrettiğini düşünüyorum böyle giderse patlayacak.

Sonucta terim Mekanin sahibi, boyle olunca sonuc et donersen kebapa kadar oluyor. Elaman oldugunu anlamli, yoksa isler boyle yoldan cikar. Dedigin gibi terimde olsa ustunde baski bulmali, yoksa Semih transferlerinden belhandaya zam vesaire devam eder

Savainer iyi oyuncu çok seri çevik kısa klas emre belezogluna benzettim

Galatasaray düşmanlarının.....

Fatih Hocam ı öpüp basımıza koyalım o olmasa bu takımın hali ne olurdu düşünemiyorum

Tehteh için İngiltere'den hiçbir talibi yokmuş nevzatin dediği gibi 5 e bitebilir

Galatasaray düşmanlarının.....

02867a8fcc832b662194102b120e8604.jpg

Galatasaray tarihinin açık ara en kalitesiz en kötü stoperi Semih'i transfer eden hoca da bitmiştir yönetim de..

Bu resmen adam kayırmacılıktır bu resmen torpildir bu resmen Galatasaray düşmanlığıdır...

Allaha havale ediyorum .. sizin yaptığınız yapacağınız transferlerin.......................................

ulan bu yayın gelirleri şl gelirleri maç gelirleri store gelirleri nereye gidiyor o zaman topçulara para ödenmiyorsa
s.ligi bir miktari borca kesilecek ve sezon sonu gelogor diye biliyorum. Kosgeb gibi sen harca borclan ben sana parayi verecegim diyor. Birde yalniz diyor gelirleri gelecek doneme aktaramazsin

a7f7b9e19567d8d0776119b2b2226b43.jpg

Moustaphe Chengoizes ve Abdraheems Albhyrakson’dan fazla iş yapar :/
dipnot:delirdik

Savanier 8m
Tetteh 6m
Alan 3m
Marcao 4m
Semih kiralık ücretsiz
Emre Taşdemir ücretsiz

Ozan 11m+1m
Garry 9m(7.2m)
Serdar 3.5m
Bruma 1m(hazırlık maçı)

Şu a sporda transfer programını sunan adam mariano giderse ywrli olarak düşünülen isim sabriymiş..

Ben bu kadar göstere göstere yalan atan,sürekli sallayan bir spor yorumcuları görmedim..

Gerçekten çok büyük rezillik..
Türk futbolunu bunlar oluşturuyorsa,bunlar yorumluyorsa vay futbolun haline

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Giuseppe Rossi yi alalım 6 aylık opsiyonlu kontrat yaparız tutarsa çok sağlam adam şuan Manu ile antreman yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta saha ya da Ayhan Akman ı çağırın tam olsun

Mariano OUT, Mert Müldür defans allrounder olarak IN

Yabanci hakkimiz 3e yükselir. Alan, Haraslin ve Penaranda/Tetteh/yada bilmem kim dönemi kapatalim

Ya tamam bizde bir sürü sorun var da fenerbahce ligde 17.sirada...Kadrosu fazlasıyla yetersiz 4 gün sonra lig maçları var tek transferleri sadik çiftepınar...

Ama öyle bir algı yapıyorlar ki fener ile ilgili tek olumsuz haber yok herşey gayet yolunda...

Biz ise liderin sadece 6 puan gerisindeyiz ama havaya baksan küme düşeceğiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt