- 27 Ocak 2010
- 59.376
- 30.982
- 3.523
bunlarda sırtlan gibi yav kan kaybettiğimizi gördüler haftalardır takipteler
nemalanmak için bayılmamaızı bekliyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'da kimseyi rahat bırakmayacaksın üzerinde hep baskı hissedecek. Rahatı bulan salıyor. Buna Terim'de dahil. Bu süreçte susup sabrettiğini düşünüyorum böyle giderse patlayacak.
Savainer iyi oyuncu çok seri çevik kısa klas emre belezogluna benzettim
Galatasaray düşmanlarının.....
bence 5 Milyon euro ya alabilirsek çok iyi fiyatTehteh için İngiltere'den hiçbir talibi yokmuş nevzatin dediği gibi 5 e bitebilir
Galatasaray düşmanlarının.....
Hocası açıkladı önümüzdeki günlerde sürpriz olabilir gibibence 5 Milyon euro ya alabilirsek çok iyi fiyat
Yönetim zerre kadar futboldan anlamıyor . Başka takımlar kötü oyuncularını satar takımı güçlendirir biz ise tam tersiYav anlayın işte bunlarda para yok, ellerinde olsa tüm takımı satarlar. Onlar için futbolcuya verilen para israf gibi bişey.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
s.ligi bir miktari borca kesilecek ve sezon sonu gelogor diye biliyorum. Kosgeb gibi sen harca borclan ben sana parayi verecegim diyor. Birde yalniz diyor gelirleri gelecek doneme aktaramazsinulan bu yayın gelirleri şl gelirleri maç gelirleri store gelirleri nereye gidiyor o zaman topçulara para ödenmiyorsa
yönetim bizim kadar düşünmüyor transferiSavanier 8m
Tetteh 6m
Alan 3m
Marcao 4m
Semih kiralık ücretsiz
Emre Taşdemir ücretsiz
Ozan 11m+1m
Garry 9m(7.2m)
Serdar 3.5m
Bruma 1m(hazırlık maçı)