Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koç’a bak , şartlar oluşunca bazı Türk oyuncular gelirmişmiş . Serdar sen de adam değilsin , tamam hoca hatalı ama sen de çok yavşakmışsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne alaka yahu?. Adamı bütün kamuoyu önünde deklare ederek kapı dışarı etmişsin. En iyi teklifi nereden alırsa oraya gitmesinden daha doğal ne olabilir?...FB den başkası teklif getirmezse futbolu mu bıraksın bu yaşta?. Ki piyasasının olması kötü bir şey değil. Yattığı yerden 1.5 yıl daha milyonlar kazanması mümkün...

.
251828.webp

Ozan'nin, Rodriguez'in de satılması doğru, hele ki bu paralara.ancak herkezin kızdığı nokta gidenlerin yerine sırf oyuncu aldım demek için yapılan transferler.emre tastemir, Semih Kaya gibi oyuncuları alıp kadroyu sisirecegine hiç transfer yapmayın arkadaş.hatta bu uğurda sezon başı Gomis in yerine Burak Yılmaz'ın alınmaması bile doğru bir hareketti bana göre... ikinci bir konu da stopere boy.ust düzey takımlarda oynayabilecek bir stoperin çok extra bir özelliği yoksa (hız, düzgün ayak, kalıp,oyun zekası, liderlik vb.) boyu minimum 1,85 ve üzeri olmalı.biz yıllarca Semih, Serdar vb. kısa stoperlerle ligin en çok kafa golü yiyen takımı olduk.semih transferi ile görüyoruz ki hala ders alınmamış.

Uefa maçları hepten yalan oldu. Bu saatten sonra 3 oyuncu bildirmek de ayrı bir dert.

biri yazmıştı e.belezoğluna benziyor diye inanmamıştım,harbiden benziyor,hem oyunu domine edecek tekniği var hem dribling ile iler çıkışları var,Fransa 2. ligi biizm ligden iyi zaten

Ali Naci: 7.5 milyon euro serbest kalma maddesi olmasına rağmen 12 milyon euroya giden ve Galatasaray'ı düşünen, günlerce hakkını yediğiniz Ozan Kabak'a da bence teşekkür edin..

Resmi site hala bildiriyi kaldırmadı ama bunda bile Fatih Terim izi ve farkı vardır?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1547670710215.webp
1547670740017.webp
1547670756559.webp
@Halit Bozkurt izleyenler farkında boşversene abi.ama yusuf erdem gümüşün mevkisyle oynadı sürekli hocalar.kovulmayı hakediyolar.çünkü bu cocuk cok büyük yetenek

hem Mariano hem Maicon bile gidebilir,bir anda Fernando bile gidebilir

Devre arası transfer dönemin başında, 1 forvet 1 de stopere ihtiyacımız vardı.

Şimdi 2 forvet, 2 stoper 1 de orta sahaya ihtiyacımız var.

Bu nasıl iş anlamadım.
takımda forvet yokken nasıl 1 forvet 1 stoper diyosun en az 2 forvet 1 stoper hatta fazlası lazımda böyle olsun diyelim, bu adamları almak içinde satman gerekiyor satınca eksikler çoğalıyor yapılması gereken serbest oyuncu kovalamak ,sattığın adamların yerine daha az maliyetli adamlar almak 3 oyuncu satıp 5 oyuncu alcaksın mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt