- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.908
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yada nagatomo sağa geçer sola emre taşdemir yada ömer iki ucu oklu değnek olur ama 3 yabancı kontenjanı bek için harcamak lüks aslında..Sağ bek Linnes oynar sıkıntı yok ama ya sakatlanırsa ? Semih’e kalırız![]()
Savanier oynuyor diye 15 dakikadır maçı izliyorum elemanı göremedim daha. Yanlış maçı mı izliyorum nimes nantes yazıyor.
@veliyigit: "13 maç oynayan Ozan Kabak, 12 milyon €'luk değer buldu. O bedelle sattı Galatasaray. Çok iyi bir teklif oldugunu düşünüyorum."
TRT Spor
Ali Naci de 12 dedi inş doğrudur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi karar verinSavainer şov yapıyor
Galatasaray düşmanlarının.....
Kullanabileceğimiz 14-15 milyon para var. Alan 3 milyon diyolar Savanier 7-8 milyon Tetteh yine o kadar var nasıl olcak ?
Çok iyi oyun kuruyor asist öncesi paslarin hepsini o atıyor
Galatasaray düşmanlarının.....
Zaten 3 yabancı almak için bir yabancı daha gitmeli.
Ona dünyaları istiyorlar, olmazDede ismi geçiyor diyolar Brezilya basınında doğru mu acaba ? Maicon’la ilişkili olabilir.
Muslera
Linnes-Ömer Toprak-Marcao-Nagatomo
Fernando-Savanier-Belhanda
Feghouli-FORVET-Alan

Donk,Maicon,Ndiaye,Henry,Mariano bu 5li gelecek sezon kadroda olmaz kesin de işte devre arası he deyince gönderemiyorsundonk kesinlikle gitmeli.donka aglayacaksanız işimiz var.abdulsamed ve gökay ne güne duruyo?ikisi de hem stoper hem önlibero