Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Evet yine bir halt yok Alan ve Tetteh falan gelmeyecek son gün maximum Ba gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bony gelirse herhalde teh teh gelmezYillik 2.5 m euro uygundur. Gelsin. Tettehlen beraber ikiz ayiboganlar yapariz.
Sozlesmesinin bitmesinin bizim kiralamamizla ilgisi ne ki?
Kulubu verim alamadigi oyuncunun 6 aylik maasini odemekten kurtulacak, kendisi 6 ay sonra dogru durust bir sozlesme yapabilmek icin oynayabilecegi (en azindan daha fazla sure bulacagi bir takima girmis olacak, biz de ne verim alacagimizi bilmedigimiz bir oyuncu ile uzun sureli kontrat yapmamis olacagiz.
Ben herhangi bir gence 8-9M sıkıştırmanın ara transferde çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Yaz olsa Tetteh'i tercih ederdim.
Evet yine bir halt yok Alan ve Tetteh falan gelmeyecek son gün maximum Ba gelir
yalniz bu reis kale önünde acayip soguk kanli.. bu ligde cok ise yarayabilir..son vuruslari muhtesem.. drogba baba yi andiriyor az bucuk
Şuan kullanamazsan yazın kullanamıyosun zaten kime basıcaklar parayı forvete de vermiyosak ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben herhangi bir gence 8-9M sıkıştırmanın ara transferde çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Yaz olsa Tetteh'i tercih ederdim.