Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet yine bir halt yok Alan ve Tetteh falan gelmeyecek son gün maximum Ba gelir

İlkyarı eren ile oynadık ona göre gelecek isimleri değerlendirelim.Kale önünde gelen topları atacak biri olsa yeter çünkü onları bile atamıyoruz

5e503567e3295383bbd7f81e1131146a.jpg

Kim yaptı bunu sjshsjsj

Sozlesmesinin bitmesinin bizim kiralamamizla ilgisi ne ki?

Kulubu verim alamadigi oyuncunun 6 aylik maasini odemekten kurtulacak, kendisi 6 ay sonra dogru durust bir sozlesme yapabilmek icin oynayabilecegi (en azindan daha fazla sure bulacagi bir takima girmis olacak, biz de ne verim alacagimizi bilmedigimiz bir oyuncu ile uzun sureli kontrat yapmamis olacagiz.

Adam direk sana bonservissiz verir o zaman işte. Niye kiralasın.

Kaldı ki Bony de bu mantıkla kiralık gelmek istemez , uzunlu sözleşme ister. Daha kötü bir lige geliyor , Babel daha iyi bir lige gidiyor olduğu için kiralık gitti.

İyi hoş satıyoruz da herkesi bu bütçe dönemsel değerlendiriliyormuş Hamzanın dediğine göre.. Yani 30a oyuncu sattık yaza kalırsa o para hiç oluyormuş ffp nezlinde.. İlla 2018-2019 döneminde kullanılması gerekiyormuş..
Yaza sıfırdan yeni sayfa yani.. Sırf bu yüzden bile hoca belhandanın satışı veto etmiş olabilir.. 6 ayda 1 forvet alamadık adam biliyor ne mal olduklarını

Ulan ne bony si ya, adam 3 yıldır top oynamıyor çöküşte olan herifi alıp getirecekler yine. Böyle mallık olamaz arkadaş

Bony i beğenmeyen var yahu. Adam sakat değilse lige tecavüz eder.

Ben herhangi bir gence 8-9M sıkıştırmanın ara transferde çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Yaz olsa Tetteh'i tercih ederdim.

Yabancı kontenjanı açıp Mariano,Donk gibi fazla para kazanamayacağımız oyuncuları satıp bonservisi Savanier'e vermek isteyebilirler ya da 8-9 milyon € Tehteh'e vermek yerine borç ödemeyi seçerler gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt