Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde Tetteh'i Bony'e tercih ederim Bony çok sakatlık yaşadı falan ama şöyle bir durum var Cisse,Sakho gibi Bony'den düşük seviye adamlar bile ligde iş yapııyor,Bony'nin sakatlığı kronik halde değilse iş yapar

Boş kaleye kaçırdıklarını ve ayağının altından ıskaladıklarını gole çevirse Eren bile 12-13 golü bulurdu.Bu kadar kötü bir forvet ile oynadık.Artık düzgün iki forvetle 4-4-2’ye özümüze dönelim.Şu kısır futboldan kurtulalım.

Adam direk sana bonservissiz verir o zaman işte. Niye kiralasın.

Kaldı ki Bony de bu mantıkla kiralık gelmek istemez , uzunlu sözleşme ister. Daha kötü bir lige geliyor , Babel daha iyi bir lige gidiyor olduğu için kiralık gitti.

6 ay sonra sozlesmesi bitecekse kiralayarak vermesi zaten bedelsiz vermesi anlamina geliyor iste. Ha kiralamislar ha adamla tamamen baglantilarini kesmisler fark yok ki. Sorun etmezler yani bence kiralamayi.

Bony acisindan da -su anda baska talibi yoksa- gayet mantikli bence. 6 ay sonra, sezonu 3-5 mac oynayarak kapatan forvet olarak takim aramak var, ne kadar daha dusuk bir lig olsa da Turkiye'de 15 mac oynamis forvet olarak takim aramak var. Kaldi ki burada is yaparsa bizden de muhtemelen en az 2 milyonluk bir sozlesme koparir.

Forumda yasakli olan bir haber sitesi Tetteh icin 8 milyonluk teklif ettigimizi yazdi, genelde onlara haberleri Ali Naci veriyor, bakalim o da gun icerisinde bilgi verecek mi

A4BDCA73-9B58-47A9-8174-B0714C1BD1D2.webp

Bişey yokmuş aslında en son 1 sene sakat kalmış

oha Ozan Kabak Bayerne mi gidecekmis

Tetteh ve Alan yeterli olur forvet bölgesi için.

Bony beni Tehteh Alandan falan fazla heyecanlandiriyor.

Sakat olayinada katilmiyorum. Iyi bir check-up tan gecerse neden olmasin. Hayatinda hic sakatlik bilmeyen Linderothlar gordu bu takim, adam bize bir adim atti ve sezonu kapadi.
Bu isler yani şans işi. Bence Bony denenebilir maliyeti az ise

Ben sizi anlamakta zorluk cekiyorum .. Demba Ba nin gelme tehlikesi var ve siz Bony icin tepki veriyorsunuz.. ne kadar karli dönersek okadar iyi.. bunlarin Bony transferini becermesine Sükredin

Bizim risk alma şansımız yok.Ne mali gücümüz ne de kadro durumu sakat veya riskli transferi kaldıramaz.Direkt aldığımız oyuncu hazır ve formayı verecek durumda olmalı.Form tutsun diye haftalarca bekleyemeyiz.Yarıştan kopma durumu var.Her transfer için risk var evet,ancak bu riski minimum düzey almak gerekli.

Mehmet Demirkol: 2000 jenerasyonu gelecek diye konuşuluyordu. Bizler bu jenerasyonu izlemiyor olabiliriz. Ama Almanlar ve İngilizler izliyor. Fatih Terim'i de bu konuda tebrik etmek lazım. Ozan Kabak’ı üretim hatası olarak yetiştirdik. Daha önce de yetişti böyle oyuncular."

Sakatlıktan yeni çıkmış adamı alacak kadar zengin değiliz malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt