Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Savanier+Tetteh al, gelecek sezon orta saha ve forvet derdin olmasın. Kanat ararız sadece, belki bir de tecrübeli stoper
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray düşmanlarının.....
Tetteh- Savanier'i almayan şerefsizdir.
OkeymisinYahu ne olursa olsun, bu Bony en azından elit seviyeyi görmüş senelerce EPL 'de forma giymiş bir forvet
Fizik olarak normal bir seviyede değil, hayvan gibi adam hem bu kadar güçlü hem bu kadar dengeli olabilmek kolay kolay bir arada olacak bir özellik değil zaten o yüzden yeni Drogba diyorlardı kendisine ki bu sakatlıkları yaşamasa hala elit seviyede olacağına inandığım birisi Bony
Kalite olarak da fizik olarak da ben Bony 'den daha iyi bir forvet alabileceğimizi hiç hiç zannetmiyorum bu yönetim ile şurda kalan 13 gün içerisinde
Yani reis Fatih Terim haksız diyemem kesinlikle bu olayda en suçsuz kişi Fatih Terim'dir zaten daha öncesinden Serdar ile problem yaşamış bir de üzerine oram buram ağrıyor diyerek maldivlere koşan Serdar 'a karşı Fatih Terim 'in hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi beklenemezdi. Doğru düzgün yönetilen bir kulüp olsak şimdiye kadar Serdar ile yollarımızı ayırıp "yerli oyuncu" sayısını düşünerek ne pahasına olursa olsun Ozan 'ı takımda tutar Marcao transferi ile yolumuza devam ederdikEn mantıklı hareket bu olur hocanın igtv den açıklama yapması büyük amatörlük zaten
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen kadro planlaması filan mı var sanıyorsun ? Ba transferi kolay diye alacaklar, yemişler kadro mühendisliğini tarz marz değil günler bitiyor kimi bulsalar sarılacaklar.Demba Bony varsa gelmez , ikisi bir arada gelmez.
Okeyim, en azından şartlar beni buna itiyor diyebilirim reis ...Okeymisin
Galatasaray düşmanlarının.....
serdar ftnin söylediklerinden sonra oynamak istemiyormuş galibaŞunu da söyleyim şahsi fikrim transfer döneminin son günlerine kadar transfer ümidiyle bekleriz sonra yönetim transfer yapamayınca oturur Fatih Terim 'le yahu biz stoper alamadık ama Serdar 'ı affetsen hocam ? derler
Ben Ozan 'ın ayrılışı sonrası Serdar 'ın affedilip kadroya dönme olasılığını %90 olarak görüyorum, hatta bunu yönetimin baskısıyla olacağını da ekliyorum
Eğer yönetim gerçekten Fatih Hoca istemiyorsa gönderelim düşüncesinde olsaydı şimdiye kadar Serdar 'ı 1651651 kere göndermişlerdi
Ben bunu buraya bırakayım ligin ikinci yarsında stoper ikilimiz Serdar-Marcao olarak rez alın ...
Belhanda nasıl geldi o zaman beğeniriz beğenmeyiz savanierden 10 kat daha fazla ismi var fransada paraya bakar oyle seylerBence Fransa liginde iş yapmış bir adamı bize vermezler, verseler adam gelmez. Zaman kaybı.
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen bende şunu söyleyim belhandaya bile kral deniyosa ben fatih terime tapan adama bişey diyememİddia ediyorum belhandanın ayak parmaklarını yalayacak 1 adam bulurum bu forumda
yapmaz arka taraf nerdeyse aynı bizim tek sorunumuz gol atamamak değildi 1 ortasaha,1 stoperle birazda olsa daha iyi olur sezon sonu değişime devam tabi..Muslera
Mariano Maicon Marcâo Nagatomo
Fernando
Belhanda N diaye
Feghouli Alan
Tetteh
İsmail, Linnes, Donk, Semih, Ömer, Yunus, Onyekuru.
Bu kadro iş yapar hacılar...
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi