Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savanier+Tetteh al, gelecek sezon orta saha ve forvet derdin olmasın. Kanat ararız sadece, belki bir de tecrübeli stoper

Ankaragücü maçını geçtim muhtemelen Göztepe maçına da forvetsiz çıkacağız ve takılacağız, Ankaragücü'nü bir şekil yeneriz ama deplasman zor

Galatasaray düşmanlarının.....

Yahu ne olursa olsun, bu Bony en azından elit seviyeyi görmüş senelerce EPL 'de forma giymiş bir forvet

Fizik olarak normal bir seviyede değil, hayvan gibi adam hem bu kadar güçlü hem bu kadar dengeli olabilmek kolay kolay bir arada olacak bir özellik değil zaten o yüzden yeni Drogba diyorlardı kendisine ki bu sakatlıkları yaşamasa hala elit seviyede olacağına inandığım birisi Bony

Kalite olarak da fizik olarak da ben Bony 'den daha iyi bir forvet alabileceğimizi hiç hiç zannetmiyorum bu yönetim ile şurda kalan 13 gün içerisinde

Yahu ne olursa olsun, bu Bony en azından elit seviyeyi görmüş senelerce EPL 'de forma giymiş bir forvet

Fizik olarak normal bir seviyede değil, hayvan gibi adam hem bu kadar güçlü hem bu kadar dengeli olabilmek kolay kolay bir arada olacak bir özellik değil zaten o yüzden yeni Drogba diyorlardı kendisine ki bu sakatlıkları yaşamasa hala elit seviyede olacağına inandığım birisi Bony

Kalite olarak da fizik olarak da ben Bony 'den daha iyi bir forvet alabileceğimizi hiç hiç zannetmiyorum bu yönetim ile şurda kalan 13 gün içerisinde
Okeymisin

Tehteh e 3 milyon Euro eski haber mis

En mantıklı hareket bu olur hocanın igtv den açıklama yapması büyük amatörlük zaten

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani reis Fatih Terim haksız diyemem kesinlikle bu olayda en suçsuz kişi Fatih Terim'dir zaten daha öncesinden Serdar ile problem yaşamış bir de üzerine oram buram ağrıyor diyerek maldivlere koşan Serdar 'a karşı Fatih Terim 'in hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi beklenemezdi. Doğru düzgün yönetilen bir kulüp olsak şimdiye kadar Serdar ile yollarımızı ayırıp "yerli oyuncu" sayısını düşünerek ne pahasına olursa olsun Ozan 'ı takımda tutar Marcao transferi ile yolumuza devam ederdik

Şimdi Serdar takımda değil ama satılmış da değil hala resmi olarak Galatasaray 'ın oyuncusu olduğu için çatır çatır parasını almaya devam edecek, bu adamı serbest bırakıp fener'e hediye etmektense oturup olayları çözmek daha mantıklı geliyor

Ha bunları söylerken Ozan 'ın ayrıldığını ne yerine Semih 'i düşündükleri için söylediğimi de ekleyim yoksa Ozan en azından sene sonuna kadar takımda kalacak olsa kesinlikle bu düşüncelere girmezdim hiç ...

Bizimkiler hiç fiyat soruyormu kulübüne kaç para düşünüyorsunuz oyuncu için diye

Serdar affedilse bile bence kendisi dönmez herif kin yapmış özellikle fenere gidip terime kinini kusmak istiyor tavirlarindan çok belli

Şunu da söyleyim şahsi fikrim transfer döneminin son günlerine kadar transfer ümidiyle bekleriz sonra yönetim transfer yapamayınca oturur Fatih Terim 'le yahu biz stoper alamadık ama Serdar 'ı affetsen hocam ? derler

Ben Ozan 'ın ayrılışı sonrası Serdar 'ın affedilip kadroya dönme olasılığını %90 olarak görüyorum, hatta bunu yönetimin baskısıyla olacağını da ekliyorum

Eğer yönetim gerçekten Fatih Hoca istemiyorsa gönderelim düşüncesinde olsaydı şimdiye kadar Serdar 'ı 1651651 kere göndermişlerdi

Ben bunu buraya bırakayım ligin ikinci yarsında stoper ikilimiz Serdar-Marcao olarak rez alın ...
serdar ftnin söylediklerinden sonra oynamak istemiyormuş galiba

Muslera
Mariano Maicon Marcâo Nagatomo
Fernando
Belhanda N diaye
Feghouli Alan
Tetteh

İsmail, Linnes, Donk, Semih, Ömer, Yunus, Onyekuru.

Bu kadro iş yapar hacılar...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bony + Savanier ikilisine ben fitim, şundan daha iyisini gerçekleştiremeyiz herhalde

Muslera
Mariano-Maicon-Marcao-Nagatomo
Fernando
Belhanda-Savanier
Feghouli-Bony-Onyekuru

Beğensek de beğenmesek de bundan daha iyisi olmayacak bence, hatta Savanier 'in alınacağını da garanti edemeyiz öz evladımız Ndiaye ile de devam edebiliriz orada :(

Akbaba'ya yeni dünyanın parasını bayıldık , Savanier Fernando falan satılmadan zor sanki.

İddia ediyorum belhandanın ayak parmaklarını yalayacak 1 adam bulurum bu forumda
aynen bende şunu söyleyim belhandaya bile kral deniyosa ben fatih terime tapan adama bişey diyemem
Muslera
Mariano Maicon Marcâo Nagatomo
Fernando
Belhanda N diaye
Feghouli Alan
Tetteh

İsmail, Linnes, Donk, Semih, Ömer, Yunus, Onyekuru.

Bu kadro iş yapar hacılar...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yapmaz arka taraf nerdeyse aynı bizim tek sorunumuz gol atamamak değildi 1 ortasaha,1 stoperle birazda olsa daha iyi olur sezon sonu değişime devam tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt