Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası sattığımız adamlardan gelen bonservis paralarını yaz transfer döneminde kullanamıyoruz.

2 tane yabancı alma hakkımız var. 2 tane adam akıllı kaliteli yabancı alınmalı.
Yazın maks maicon'u 2.5'a ve belhandayı satabiliriz.

21 milyonluk satış yapmışız. İnşallah bu para aponun otobüslerine gitmez.

Ankaragücü maçını geçtim muhtemelen Göztepe maçına da forvetsiz çıkacağız ve takılacağız, Ankaragücü'nü bir şekil yeneriz ama deplasman zor
Yahu devre arası transfer dönemine girerken tek derdimiz forvetti, transfer döneminin ilk günlerinde yönetimin yeni forveti açıklayıp olayları sakince çözmesini beklerden şimdi
İyi bir kanat oyuncusu olan Rodrigues 'den olduk, şimdi elimizde Onyekuru olduğu için kimse sesini çıkarmıyor da sene sonunda Onyekuru Everton 'a dönünce kara kara sol kanat arayacağız işin kötüsü elimizde yeni bir sol kanat almak için para olacak mı ? bence olmayacak

İyi kötü bir uyumu olan birlikte oynayan Ozan-Serdar ikilisinden olduk, ne vereceği belli olmayan Marcao, hocanın göndermek istediği ilk adam olan Maicon ve ne veremeyeceğini bildiğimiz bir Semih Kaya ile yola devam ediyor olacağız

Yani hala forvet sıkıntımız devam ederken üzerine stoper ikilimiz birden bozuldu, kanatlarda sadece Feghouli ve Onyekuru var elimizde. Zaten dar olan kadromuzu iyice parçaladılar iyice içine ettiler ...

Tudor + Dursun pis sokacakti bize de kurtuldul

aynen bende şunu söyleyim belhandaya bile kral deniyosa ben fatih terime tapan adama bişey diyemem

yapmaz arka taraf nerdeyse aynı bizim tek sorunumuz gol atamamak değildi 1 ortasaha,1 stoperle birazda olsa daha iyi olur sezon sonu değişime devam tabi..
Stoper ikilisi tamamen değişiyor renktaş daha ne kadar değişim olabilir.
Ozan süper ve ya hatasız oynadığı için değil temel becerileri yönünden gelecek vaad ettiği için transfer yaptı. O oynadığında defansta çok önemli olan ancak tecrübe ile kazanılacak pozisyon almalarda ve topu oyuna koymada sıkıntılar yaşamadığımızı kimse söyleyemez. Dün de söylemiştim mental sorunlarını aşmış bir Maicon her zaman iş yapar. Süratli bir Marcao ile de uyum yakalayabilirler.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda, Ukrayna'dan geldi. Gelmeden öncede bedevi gibi geziyordu zaten, 3 takım gezip bir tanesinde bile tutunamadı. Aktif olarak iyi değildi yani.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ukrayna takımında olsa da bonservisi son sezonu nice de gecirdi ve cok iyi bir performans sergiledi montpellier günlerini söyleme gereği dahi duymuyorum

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haluk Y saglam sallayicilardandir.

Stoper ikilisi tamamen değişiyor renktaş daha ne kadar değişim olabilir.
Ozan süper ve ya hatasız oynadığı için değil temel becerileri yönünden gelecek vaad ettiği için transfer yaptı. O oynadığında defansta çok önemli olan ancak tecrübe ile kazanılacak pozisyon almalarda ve topu oyuna koymada sıkıntılar yaşamadığımızı kimse söyleyemez. Dün de söylemiştim mental sorunlarını aşmış bir Maicon her zaman iş yapar. Süratli bir Marcao ile de uyum yakalayabilirler.

ozanla alakalı değil söylediklerim maicon bizde iş yapmaz kalas herif onun yerine 1 stoper dedim zaten ayrıca ortsahamızda rezil durumda tamamen değişmesi lazım ama ben en azından 1 ortsaha dedim ndiaye,belhanda,fernando üçüde leş

Bony gelmişmi??

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KAP sov olacak gibi bir hava var

Defansa Semih'in geleceği yerde gençlerden Gökay Güney, Ogün Çalışkan ya da Abdussamed Karnucu'dan biri monte edilse çok daha iyi olur. Semih'ten bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba. Diğer 3 genç stoper adayı en az Ozan Kabak kadar potansiyelli.

Ancak benim en büyük beklentim 10 Numara için de Atalay Babacan'ı bile geride bırakacak ayarda klas sol ayak Mutlu Can Aksun geliyor arkadaşlar not edin 2 seneye kalmaz Belhanda'nın pabucunu dama çıkartır, Sneijder'i arattırmaz demedi demeyin. Az maçını izlemedim.

ozanla alakalı değil söylediklerim maicon bizde iş yapmaz kalas herif onun yerine 1 stoper dedim zaten ayrıca ortsahamızda rezil durumda tamamen değişmesi lazım ama ben en azından 1 ortsaha dedim ndiaye,belhanda,fernando üçüde leş
Kalan 2 yabancı kontenjanıyla forvet alınır benim tahminim. Ayrıca UEFA ya en fazla 3 oyuncu eklenebiliyor diye biliyorum. Belhanda nın satışı da bence bu hesaplanarak Terim tarafından veto edildi. Orta sahadaki köklü değişim -hala teklifler varsa- bence yaz transfer döneminde yapılacaktır. Bu dönem Marcao + 2 yabancı forvet ve lig için iş görsün diye Semih ve Taşdemir ile noktalanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt