Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sikeciler Adrien Silva'yi almis 1,5 yilligina. Koc'un seneye icin kadro kuracagiz lafi bosa degilmis. 3 transfer ve Serdar Aziz de bekleniyormus. Bizde halen forvet alacagiz. Abv yönetim gibi

Burda yönetime atıp tutanlara 1 günlüğüne klubun yönetimini versek ne hale getireceklerini merak ediyorum... 1M€'yu banka hesabında gören olmuş mudur hiç?
Bu nasıl mantik hocam ? Doğru insanlarla çalışırsan o kadar kolay bir is ki ,apo ile bu işin yürümediği çok belli ama sayın cengiz farkında mi acaba bu durumun...

Adrian Silva iyi ortasaha leicister neden veriyorki o tarz oyuncuları genelde epl içi kiraliyorlar

Tetteh için 6-7 max veririz gibime geliyor daha fazlası bizi aşar çünkü daha 1 forvet 1 orta saha yada kanat alınacak

Geçen sene şampiyonluktan sonra clde başarı için takviye yapıcakken yaz transfer döneminden zayıflayarak çıktık. Ara transfer dönemide ayni sekilde devam ediyor ?

Takımlar transfer dönemlerinde gucleniyorlar yada en kotu kadrolarını koruyorlar biz neden her yıl kadromuzu zayiflatiyoruz guclendirmeyi geçtim eksik bölgenin yanında başka eksik bölgede açıyoruz bu işleri yöneten insanlarda beyin yokmu gerçekten

Bir süredir maçlarını izliyorum başta ben de senin gibi düşündüm ama full maçlarından izledim, öyle değil bitiriciliği üst düzey değil ama koştuğu yerler, pozisyon alışı baya iyi, o boya rağmen hızlı bu da extra özellik, ayrıca ilk dokunuşu iyi en önemlisi o bence öne topu attığımızda sekmeyecek
Link gondersene. YouTube videolarinda cok kotu

Swensea City Teknik Direktörü Graham Potter, oyuncunun satılacağına ilişkin iddiaların doğru olmadığını söyledi ve "Bony'nin Galatasaray'a gideceğine veya satılacağına dair hiçbir şey duymadım" dedi. (Ajanspor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tetteh bu kadar edecek bir adam mı? 6 ay önce beleşe gitmiş Prag'a. Sözleşmesi biten potansiyelli bir adama niye hiçbir kulüp atlamamış enteresan.

Jolly+Jumper.jpg

tehteh duldul geldı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt