- 20 Mayıs 2018
- 74
- 18
- 253
Sikeciler Adrien Silva'yi almis 1,5 yilligina. Koc'un seneye icin kadro kuracagiz lafi bosa degilmis. 3 transfer ve Serdar Aziz de bekleniyormus. Bizde halen forvet alacagiz. Abv yönetim gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelirse alan tek forvet oynar
Bu nasıl mantik hocam ? Doğru insanlarla çalışırsan o kadar kolay bir is ki ,apo ile bu işin yürümediği çok belli ama sayın cengiz farkında mi acaba bu durumun...Burda yönetime atıp tutanlara 1 günlüğüne klubun yönetimini versek ne hale getireceklerini merak ediyorum... 1M€'yu banka hesabında gören olmuş mudur hiç?
Tetteh çok iyi gibi durmuyor videolarda, izleyen takip eden var mı?
Tetteh için 7,5 a çikmisiz Prag 9 istiyormus 8,2 ye biter.
H.o
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Link gondersene. YouTube videolarinda cok kotuBir süredir maçlarını izliyorum başta ben de senin gibi düşündüm ama full maçlarından izledim, öyle değil bitiriciliği üst düzey değil ama koştuğu yerler, pozisyon alışı baya iyi, o boya rağmen hızlı bu da extra özellik, ayrıca ilk dokunuşu iyi en önemlisi o bence öne topu attığımızda sekmeyecek
15 yabanci oldu, bir forvet daha alinmali, oldu 16 yabanci, hangi 2 oyuncuyu sutluyoruz evet Hamza bey dinliyoruz
Arkadaşımın üyeliği olan yabancı bir siteden izledim renktaşLink gondersene. YouTube videolarinda cok kotu
bu herifse en fazla 800 bin euro eder
bu herifse en fazla 800 bin euro eder