Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------Tetteh
----Alan Belhanda Feghouli
-------Ndiaye-Fernando-
Linnes-Marcao-| - Mariano
Hazır havaya girmişken çöplanda'yı da sataydık keşke. Bir halta yaradığı yok, en azından giderken üç beş kuruş para kazandırırdı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para onemli bir kavram ama is bitirici yoneticide sart ,Avrupa piyasasini bilen gidip o klubun yoneticileriyle ayni masada oturup oyuncuyu ikna edecek adam suan bizde yok dusunsene Juventustan oyuncu begendin Gidip juve li yoneticilerle Abdurrahim mi konusacak uyiiii usagum haçan....

SON DAKİKA |

Alanyaspor-Kasımpaşa maçı bittikten sonra yapılan VAR incelemesi sonrası Diagne’nin rakibine tükürdüğü netleşince Hakem kırmızı kart göstermek için Diagne’yi soyunma odasından çağırdı.

Oyuncuya ulaşamadılar. Kırmızı kart kayıtlara geçti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 maç ceza alır, başakşehir maçında oynayamaz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SON DAKİKA |

Alanyaspor-Kasımpaşa maçı bittikten sonra yapılan VAR incelemesi sonrası Diagne’nin rakibine tükürdüğü netleşince Hakem kırmızı kart göstermek için Diagne’yi soyunma odasından çağırdı.

Oyuncuya ulaşamadılar. Kırmızı kart kayıtlara geçti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdurrahim Albayrak: Ben Burak Yılmaz'ı iki dünya bir araya gelse yine hiçbir kulübe satmazdım. Ben Burak'ı Slovenya'nın buz gibi dağında Spartak Moskova'nın kampından kaçırıp getirdim.

Yoksa???

9c988537ed9c5aceb0e830ebf66675a2.jpg

AMK gazetesinin paylaşımı..

Cifuente ve Josef Martinez 4.5 milyona gitti. Tetteh 8'e falan net kazik gibi duruyor.

Fran Sol - Spielerprofil 18/19 Ayrica Hollanda Ligi'nde estiren forveti Dinamo Kiev 3.5 milyona kapmis.

Bakıyorumda forumda çoğu kişi tetteh'e burun kıvırmış . sanki daha iyisini alabilecekmişiz gibi . Unutmayın başımızda abdürrahim, mustafa cengiz var. Bu oyuncuyu getirebilirlerse(sanmıyorum) şükredin bence. İki üçgün sonra keşke tettehi alsalardı razıydım diyeceğiniz adam gelebilir ona göre :D
daha iyisini almasak bile bu kadar büyük kazık yemeyiz. Bizim yapmamız gereken bir tane kendini kanıtlamış forvete para verip biri kanat da oynayabilen iki genç ve skorer potansiyelli forveti ucuza almak. kalan parayla bizim milli takımın gençleriyle alt yaş milli takımdaki oyunculardan iyilerini en verimli şekilde toplamaya çalışmak.

Ulan sans yok ki bizim macta oynamasin diagne. Adama 4-5 mac ceza verirler bizim mac oncesi cezasi biter hat trick yapar

daha iyisini almasak bile bu kadar büyük kazık yemeyiz. Bizim yapmamız gereken bir tane kendini kanıtlamış forvete para verip biri kanat da oynayabilen iki genç ve skorer potansiyelli forveti ucuza almak. kalan parayla bizim milli takımın gençleriyle alt yaş milli takımdaki oyunculardan iyilerini en verimli şekilde toplamaya çalışmak.
Sence başımızda bu yönetim varken herhangi bir transferde kazık yememe gibi bir şansımız varmı :)

Bunlar son güne kadar oyalanır son dakika yine Wagner Love isterler Bjkden. Galatasaray tarihinin, Dursun Özbek yönetimi ile kafa kafaya yarışacak en rezil yönetimi Mustafa Cengiz yönetimi. Şahsen kimi getirirlerse getirsin bana göre Mayıs'ta mutlaka seçime gidilmeli.

Yeterrrrrrrrrrrrrr

Hadi artık patlatın bir kap ciğerimiz soldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt