Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sence bizde bu yangıncı goygoycu futbolu hocadan hastalığı doktordan suçu avukattan iyi bilen gürültücü taraftar varken kazık yememek mümkün mü?
Yangıncı tayfa derken taraftardan ne bekliyorsun?susup herşeyi kabullenmesinimi? adamlar dalga geçer gibi sene başında bir değil iki forvet alıcaz diyip transfer yapmıyorsa oda yetmezmiş gibi devre arasında kesinlikle kampa yeni transferler yetişecek diyip yetişmiyorsa dua etsinler bu taraftar onları taşlı sopalı kovalamadığına

Bakalım yönetim,yarın taraftarı kandırmak oyalamak için kimi atacak ortaya

c0beb1bd1cf61af1c50587a7b43fe1dc.jpg

Bu yönetim şu dakikadan sonra en kral forveti bile getirse gitmeli. Bu adamların en ufak planı programı yok. İlerleyen yıllarda bunlara asla güvenip iş yapılmaz. Taraftara yalan söyleyen bir yönetimi desteklemem.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben sahsen 20sine kadar hic birsey beklemiyorum

Cok sükür bugün de transfer yapmadik.

Yok mu lan hala birsey,bugun iciyoruz diye giremedimde aksam aksam

Daima İnan ediyoruz .. bizde maalesef öyle sabırlı bir taraftar kitlesi var ki .. adamlar 1 Şubat da bile İnan edecektir .. get out of my ship

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yangıncı tayfa derken taraftardan ne bekliyorsun?susup herşeyi kabullenmesinimi? adamlar dalga geçer gibi sene başında bir değil iki forvet alıcaz diyip transfer yapmıyorsa oda yetmezmiş gibi devre arasında kesinlikle kampa yeni transferler yetişecek diyip yetişmiyorsa dua etsinler bu taraftar onları taşlı sopalı kovalamadığına
salak olmamasını bekliyorum. ben de yönetimi özellikle fplansızlık ve forvetsizlik nedeniyle pataklama ihtiyacı duyuyorum her taraftar gibi. ama yangıncı güruh ortaya atılan her balon habere her ortalık karıştırma fırsatına gürültü koparırsa kimse işini sağlıklı yapamaz. vay arkadaş adamın biri aylar önceki alakasız tivitini sildi haberiyle kıyamet kopuyor. her halta yönetim gömülmez gündemin tamamı bundan oluşmaz. hataları her gün dozunda hatırlatılır ve gündemin kalanı değerlendirilir. çocukken ana babası her dediğini istediği anda alamayınca yalandan tepinerek ağlayan şımarık çocuk mantığı bize bir şey kazandırmaz.

Teteh gelir aradaki 1-2m bir şekilde halledilir ama Alan hafta sonuna kadar gelmezse bence unutun. Rodop inceden B planı var diyerek gaz almaya başlamış.

IMG_9389.webp

Gözler yaş .. ulan ergenlik çağımda kızlar bırakıp gittiğinde bu kadar tuhaf his etmiyordum kendimi .. romantizm şart

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt