- 13 Ekim 2014
- 108.820
- 58.478
- 4.588
askin tetteh h.o diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yangıncı tayfa derken taraftardan ne bekliyorsun?susup herşeyi kabullenmesinimi? adamlar dalga geçer gibi sene başında bir değil iki forvet alıcaz diyip transfer yapmıyorsa oda yetmezmiş gibi devre arasında kesinlikle kampa yeni transferler yetişecek diyip yetişmiyorsa dua etsinler bu taraftar onları taşlı sopalı kovalamadığınasence bizde bu yangıncı goygoycu futbolu hocadan hastalığı doktordan suçu avukattan iyi bilen gürültücü taraftar varken kazık yememek mümkün mü?
Mustafa Cengiz ve Kurmayları ile yaptığın toplantı nasıl sonuçlandıİNAN edin.
Fatih hoca inanmayın demişti demek ki gelmeyecekaskin tetteh h.o diyor

Cok üzülürüz milletce hic Turk yok,anti Galatasaray Style s.....lerAlan+tetteh gelirse takım bi şeye benzer
Muslera
Marisno maicon marcao nagat
Fernando ndaye
Feghuli belhanda alan
Teteh
11 yabancılı iyi bi kadro olur
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cok üzülürüz milletce hic Turk yok,anti Galatasaray Style s.....ler
salak olmamasını bekliyorum. ben de yönetimi özellikle fplansızlık ve forvetsizlik nedeniyle pataklama ihtiyacı duyuyorum her taraftar gibi. ama yangıncı güruh ortaya atılan her balon habere her ortalık karıştırma fırsatına gürültü koparırsa kimse işini sağlıklı yapamaz. vay arkadaş adamın biri aylar önceki alakasız tivitini sildi haberiyle kıyamet kopuyor. her halta yönetim gömülmez gündemin tamamı bundan oluşmaz. hataları her gün dozunda hatırlatılır ve gündemin kalanı değerlendirilir. çocukken ana babası her dediğini istediği anda alamayınca yalandan tepinerek ağlayan şımarık çocuk mantığı bize bir şey kazandırmaz.Yangıncı tayfa derken taraftardan ne bekliyorsun?susup herşeyi kabullenmesinimi? adamlar dalga geçer gibi sene başında bir değil iki forvet alıcaz diyip transfer yapmıyorsa oda yetmezmiş gibi devre arasında kesinlikle kampa yeni transferler yetişecek diyip yetişmiyorsa dua etsinler bu taraftar onları taşlı sopalı kovalamadığına