Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankaragücü maçına kadar en kötü 1 tane kap bildirimi gelir herhangi bi forvetin

aksini göze alamaz yönetim

Bu Tettehin olayı nedir ya öyle çok gol falan atmamış şimdiye kadar, hadi diyelim koşuyo moşuyo fizikli tamam da 7 8 mil euro verecek ne gördüler acaba

Yanlış Tetteh mi izliyorum (videolarda) bilmiyorum ama adamın bir numarası yok gibi. Tanıyan bilen arkadaşlar biraz değerlendirirse iyi olacak.

Diagnenin bu kadar yazdığı ligde Tettehde atar. Alan milyon tane gol atıyor eleştiriliyor Tetteh yaşına göre fena istatistiği yok eleştiriliyor. Ne istiyorsunuz siz çözemedim ?

21 yaşında 50 gol atsa Mbappe olurdu zaten herif

@[B]GiantsGala[/B] 14 dk.14 dakika önce
Daha fazla
1f525.png
12 Ocak’ta Tetteh’e yaptığımız ikinci teklifi yazmıştık. Sparta Prag kiralama tekliflerini reddetti ve nakit para istedi. Benjamin Tetteh 7 milyon 500 bin euro karşılığında Galatasaray’da.. Hafta sonu Alan ile beraber açıklanacak..

@[B]GiantsGala[/B] 10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Oyuncu ile 3,5 yıllık sözleşme imzalanacak. Tetteh’e bu sezon için 600 bin euro verilecek. 19/20 sezonu için 1 milyon 300 bin euro 20/21 sezonu için 1 milyon 400 bin euro 21/22 sezonu için 1 milyon 500 bin euro alacak.

biliyorum sallıyorlar ancak doğruymuş gibi inanalım en azından forvetimiz artık varmış gibi rahat bir gece geçirelim arkadaşlar.. duyum vermeye g.tü yiyen de kalmadı zaten piyasa da

Tetteh-Alan çağ atlatır tekrar ediyorum ikisini bir arada düşünün. Eren-sinan --> Alan-Tetteh

Yanlış Tetteh mi izliyorum (videolarda) bilmiyorum ama adamın bir numarası yok gibi. Tanıyan bilen arkadaşlar biraz değerlendirirse iyi olacak.

Kim tanıyıp değerlendirebilir ki :) çek ligi .. sanmam birinin izlediğini .. dediğim gibi umarım şanslı çıkarız ve akar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Alan - Tetteh

Haydi forvet sevdalıları yatağa..

Tetteh i ciddi ciddi takip eden maclarini goren bilen biri varmi forumda? Yoksa gordugumuz best of videolardanmi bilgi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt