Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh;

ARTILARI ;
Genç, gelecekte satılması zor olmaz.
Her iki ayağınıda kullanabiliyor.
Çalım yeteneği fena sayılmaz.
Çok kuvvetli ve daha fazla kuvvetlenebilir.
Fiziğine göre yeterince teknik.

EKSİLERİ
Pozisyonlarda daha soğukkanlı olmak zorunda.
Attığı gol sayısı tatmin edici değil.
Bonservisi üstünde baskı yaratabilir.

Şahsi fikrim kesinlikle alınması yönünde. En kötü aldığına satarsın.

Tetteh
36357c75a864488589ea62a54d574263.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, Benjamin Tetteh transferinde sona geldi. Çok büyük bir sürpriz olmazsa, yapılacak ilk forvet transferi Tetteh olacak. Galatasaray, Benjamin Tetteh için 6 milyon € önerdi, Sparta Prag'ın istediği rakam ise 8 milyon €. (TRT Spor)

DxJBOPMX4AUPfjZ.webp

1.93 siyahi, bir dişi yok gibi, hızlı olduğu da kesin bu adam kötü çıkmaz videolara takılmayın bence

Ben bazen anlamıyorum ya. Hem genc gelsin potansiyel olsun diyorsunuz hemde 2 milyona gelsin. Yok abi oyke dünya. Biz ozani 11 e satarken bin laf ettik.

Çok güzel bir tespit..

Marcaoya 4 milyon fazla diyor ama kaliteli olsun diyor..

Ozan transferini örnek alın..
Hiçkimse kaliteli gelecek vadeden oyuncusunu 3,5 milyona vermez..
Böyle transfer varsada nadirdir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray, Benjamin Tetteh transferinde sona geldi. Çok büyük bir sürpriz olmazsa, yapılacak ilk forvet transferi Tetteh olacak. Galatasaray, Benjamin Tetteh için 6 milyon € önerdi, Sparta Prag'ın istediği rakam ise 8 milyon

spor medyasi bu halde maalesef

Savanier'i kadromuza katabilirsek Tetteh ve Alan ikilisi ile hem kanatlarımızın hem de ortasahamızda ki oyuncularımızın ( artık kimler oynarsa ) skor katkısının %200 artacağını düşünüyorum. 2 gol atıyorsa 6 gole çıkar rakamlar. Önemli olan skor yükünün 40 golle forvette birikmesi değil. Olay Gomis'in gelip 30 gol atması, her maçın onun ayağına bakması değil. Umarım yapılacak takviyeler ile hücum hattımız diğer oyuncuların performansına da direkt etki eder ve elimizdeki oyuncuların güzel istatistikler kasarak, şampiyonlukla beraber iyi paralara satılır.

Tehtehin full maçlarını izleyecek site varmi

Tetteh hız ve teknik var gibi videolarda ama vuruş ve oyun görüşüne dair hiç veri yok tamam adam geçiyor ve topla hızlı kat ediyor ama videolarda görünen anlarda bu yaptığı işlerin hiç somut bir faydası yok bilemiyorum altan bilemiyorum.

Galatasaray, Benjamin Tetteh transferinde sona geldi. Çok büyük bir sürpriz olmazsa, yapılacak ilk forvet transferi Tetteh olacak. Galatasaray, Benjamin Tetteh için 6 milyon € önerdi, Sparta Prag'ın istediği rakam ise 8 milyon

spor medyasi bu halde maalesef

images (4).webp

DxHbgfuX0AA9HO7.webp

Ekli dosyalar

• DxHc1hcUYAsdwxf.webp
    DxHc1hcUYAsdwxf.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 113
Tetteh hız ve teknik var gibi videolarda ama vuruş ve oyun görüşüne dair hiç veri yok tamam adam geçiyor ve topla hızlı kat ediyor ama videolarda görünen anlarda bu yaptığı işlerin hiç somut bir faydası yok bilemiyorum altan bilemiyorum.

ya herro ya merro transferi olacak, kotu cikarsa 1-2 sene sonra anadolu kulubune satarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt