Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alan sözleşme haberi zaten 2 gün önce dogru cıktı demedik mi?nevzat haklı cıktı dedik yne hatta.niye yeniymiş gibi yorum yapıyosunuz.sporx 20-21 ocak demiş gelişi için,seten de tekrar twit atmıs alan razı veren razı diye,hayranı oldugunuz rodopta cuamrtesi demiş işte.

uzatmayalım

Son düzenleme:
Tudorun devraldığı takımla terimin devraldığı takım aynı mı Ceren the irish adlı bayana biri sorsun!
images (2).webp

Şahsi görüşüm Tetteh hakkında;

Zar zor bulduğum maç özetlerinden elde ettiğim bilgilerle hareketli, istekli bir oyuncu Tetteh. Takımlarında ki 10 numaraları Stanciu olması lazım ismi onun da kumaşı çok iyi. Aynı zamanda Kanga isimli oyuncuları da gözüme çarptı.
Tetteh savunma arkasıına sarkma da iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum, çok deniyor çünkü bunu, kontralarda da işimize yarayacak haliyle.Onun dışında 3. bölge de daha fazla top tutacağız bu da çok çok önemli bizim açımızdan. Belhanda ile, Alan(gelirse), Emre Akbaba ile ve Fernando-Ndiaye gibi oyuncularla iyi bir uyum yakalayabildiği takdirde tabi ki gol yollarında şuan da bulunduğu takıma göre çok çok daha iyi bir yerde olacağına şüphem yok. Fatih Terim'le çalışması, Avrupa'nın en etkili, güçlü taraftarının önünde de performansı, motivasyonu çok çok başka olacaktır. Kendisinin var olan potansiyeline Galatasaray'a geldiği takdir de alacağı ücretten, geleceği atmosfere kadar bir çok durum gücüne güç katacaktır oyuncunun. Ben kötü bir yatırım olacağını düşünmüyorum ama tabii ki öyle bir ihtimal de az da olsa bulunmakta. Ancak takıma doğru takviyeler yapıldığı durum da Tetteh'in sezon sonunda günah keçisi ilan edileceğini düşünmüyorum açıkçası. Transferin bedeline gelirsek 8m eurodan ileri gitmemeli gidersek eğer ödeme planını uzun vade de tutmalıyız. Dediğim gibi savunma arkası koşularla, güçlü fiziğiyle, sadece özetlerde izlediğimden dolayı tam net yorum yapamayacağım ama biraz da pozisyon bilgisinin yani tam olarak nerede duracağının, gol sezgisinin kalitesinden dolayı ( kalite derken tabii ki uçuk kaçık bir durumdan bahsetmiyorum ) bu ligde gol yollarında etkili bir oyuncu olacağına inanıyorum.

Zeki Uzundurukan: “Diego Costa transferi için birkaç sponsorla birlikte yoğun mesai harcanıyor. Mustafa Cengiz, yoğun eleştirilerden ötürü taraftara ve Fatih Terim'e bir hediye vermek istiyor. Ligimizin de böyle bir yıldıza ihtiyacı var. Bir kaç güne zaten haberleri duyarsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 38135
Oovv Mustafa Başkan çıldırt bizi ...

Bony-Falcao ve Balotelli 'yi alan Mustafa Başkan hızını alamadı şimdi de Diego Costa 'yı getiriyor demek :tbr::tbr:

Sayın Abdürrahim Albayrak ve Atletico Başkanının bir yemek yemesine bakar bu iş eminim :(:(

Fener’li kardeşlerim güneşli günler göreceksiniz. TFF 1. lig maçları gündüz oynanıyor. :asd:

Levent Tüzemen: "Maicon için Brezilya'dan 4 milyon euro bonservis teklifi geldi. %95 satılacak."

bu leventin hiç tutturduğu oldu mu ya?

Ozanda gelecek satisdan pay cikaramayan takim, Tettehye gidip 8 milyon + 20% gömerse hic sasirmam

Bakıyorum da Tetteh reyiz beğenilmiyor, alabilirsek müthiş transfer

Tetteh'i almayan şerefsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt