Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın Alan Carvalho'nun transferi Cumartesi günkü Ankaragücü karşılaşmasına kesin olarak yetişemeyecek.

F.arena :D
Üyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.

Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Takvim, Yeni Akit, Fotospor ve FutbolArena kaynaklı haberleri konu olarak açmak yasaktır.

Bundan sonra bu konuda çok daha dikkatli olacağız.

GSCimbom Yönetimi

Üyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.

Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Takvim, Yeni Akit, Fotospor ve FutbolArena kaynaklı haberleri konu olarak açmak yasaktır.

Bundan sonra bu konuda çok daha dikkatli olacağız.

GSCimbom Yönetimi
Ya biliyorum, ondan konu açmadım .. lakin ne Ironie be

Marcao Tetteh gerçekten belki hiçbirisi isim olarak çok heyecanlandırmıyor, taraftarın hava alanına akın etmesine sebep olmuyor ama bence bulunduğumuz durumda gerçekten doğru transferler, daha 4 sene boyunca FFP kıskacında olacağız sürekli böyle 18-25 yaş arası aldığımızdan daha pahalıya satabileceğimiz adamların transferi peşinde olmamız gerekiyor gerekirse yüksek bonservisler verilsin ama nokta atışı doğru transferler yapalım

Mesela herkes Marcao pahalı Marcao 'ya neden o kadar bonservis verildi deniliyor ama 22 yaşında bir stoper alıyoruz toplam maliyeti 3.5 yıl için 6.8 mil.€ gelecek vadeden yönetimin / scout ekibinin beğenerek aldığı birisi bir de öbür taraftan Tarık Çamdal 'ın Galatasaray 'a toplam maliyeti yaklaşık 12 mil.€ ve biz bu adamın önümüzdeki yarım sezonluk ücretini de verdik tek taraflı fesih ederken yani adamın resmi olarak Galatasaray futbolcusu olmadığı dönemin parasını alacak

Tarık gibi Ahmet Çalık-Ömer Bayram-Muğdat-Cavanda-Tolga Ciğerci-De Jong gibi saçma sapan adamlara tonlarca para harcayacağımıza Tetteh ve Marcao gibi adamlara harcayalım sesim çıkarsa ne olayım

Şekil olarak doğru ama maliyet olarak yanlış.

Marcao'ya en fazla 2,
Tetteh'e de 3.5-4 bandında bonservis verilmeliydi.

Bu arada şunu da ekleyim Tetteh 'i çok izlemedim ama muazzam bir fizik üstünlüğü var aslında 97 doğumlu ama öyle bir fizik var ki adamda aşırı gelişmiş bildiğin bizim genç yetenek dediğimiz hala profesyonel olamamış Celil 'den 1 sene daha küçük( Bildiğim kadarıyla 98 'li Celil)

İzlediğim kadarıyla gerçekten çok hareketli üstelik o fiziğe sahip olan bir adamdan beklenmeyecek kadar yetenekli gibi topla ilişkisi oyun görüşü hızı defans arkası koşusu filan bunlar çok ekstra özellikler 2 metreye yakın boyu olan bir futbolcu için. Mesela Dzyuba 'da top saklıyor arkadaşlarına servis yapıyor filan ama Tetteh bildiğin çalım atıyor Fıfa 'da bile zor yapabileceğimiz çalımları deniyor filan. Değişik bir adam gerçekten adam o boyu o cüssesiyle sol kanat filan oynayabiliyor :)

Ama biraz kalenin yerini bilmiyormuş gibi geldi bana :unsure: son vuruşu yaparken direk topa kitlenip vuruyor bazen saçma yerlere vurabiliyor daha 21 yaşında çocuk bunlar olabilir kimse 21 yaşında tıkır tıkır gol atamıyordu hatta şunu söyleyim hali hazırda ligimizin 1 sezonda en çok gol atan yabancı oyuncusu olan Gomis bana göre 30 yaşından sonra geliştirdi golcülüğünü son vuruşlarını yoksa Gomis 'in muazzam bir golcülüğü yoktu eskiden sonradan Gomis deyince ilk akla gelen şey "son vuruş becerisi" "gol hafızası" oldu

Tetteh 'de henüz 21 yaşında son 2 sezondur sürekli olarak oynuyor daha önünde up uzuuun bir kariyer var ki o teknik kapasite var bu adamda bence gol vuruşu oynadıkça kendine güveni geldikçe gelişir artık kaleye bakmadan otomatik gol atabilecek hale gelebilir Gomis gibi ezbere gol atabilecek bir golcü olabilir

97li 98liden nasil kucuk oluyor

Burada anlatılanlara göre Tetteh kardeşimiz ya Adebayor etkisi yaratacak ya da Ali Lukunku. Çok interaktif bir forvete benziyor. Kahramanını seç, maceraya başla.

Kaldi 2 hafta, ve soylenene gore
2 forvet yada 3
1 orta saha
2 stoper
Olursa bir kanat oyuncusu

Minimum 5 oyuncu nasil 2 haftada yetisecek?

Biz nezaman iyi bir oyuncuyu devre arasinda aldik? Birde devre arasi alinan oyuncularin maliyeti daha fazla oluyor, ozelikle oynayan bir futbolcuysa.

Aatif, tarik vesaire gibi adamlar ancak alinir devre arasi.

Birde yonetim neden cikip konusmuyor, Diego Costa falcao ve balotelli gibi isimler dolasiyor ortalik ta. Gidip dembabayi alirsaniz, taraftarin tepkisine kendinizi hazirlayin

Bizim için ortasaha transferi çok önemli bence çünkü ortasahada çoğu maçta oyun kuramiyoruz.

Tetteh yi hic izlemedim

Nasil oyuncudur bilmiyorum ama serkan recber bayagi övmüs

Cumartesi sabahı gelse maça kadar yetişir mi lisans?

Şu Schalke 'de Ahmed Kutucu diye bir genco var onu takip eden bilen eden var mı aranızda hiç ? Türk Milli takımından yana kullanmış tercihini de Almanya 'da yetişmiş olmasına rağmen u19 ve u17 milli takımında forma giymiş daha önceden ama bir anda çağırmayı kesmiş bizimkiler

Şimdi baktım da bu sene genç ligde çılgın atmış 11 maç 11 gol sonra Şampiyonlar liginde süre almış, Bundesliga 'da forma şansı bulmaya başladı son 3 maçtır kadroya giriyor, hatta Stuttgart maçında girdikten 5 dakika sonra gol de atmış

Biraz hakkındaki yorumları okudum hızlı demişler fizik üstünlüğünden ve enerjisinden bahsetmişler

Şu Schalke 'de Ahmed Kutucu diye bir genco var onu takip eden bilen eden var mı aranızda hiç ? Türk Milli takımından yana kullanmış tercihini de Almanya 'da yetişmiş olmasına rağmen u19 ve u17 milli takımında forma giymiş daha önceden ama bir anda çağırmayı kesmiş bizimkiler

Şimdi baktım da bu sene genç ligde çılgın atmış 11 maç 11 gol sonra Şampiyonlar liginde süre almış, Bundesliga 'da forma şansı bulmaya başladı son 3 maçtır kadroya giriyor, hatta Stuttgart maçında girdikten 5 dakika sonra gol de atmış

Biraz hakkındaki yorumları okudum hızlı demişler fizik üstünlüğünden ve enerjisinden bahsetmişler

Almanlar ellerindeki kaliteli Türkleri kolay kolay kaptırmazlar bence. Nuri Şahin gibi istisnalar da olmuyor değil tabi ama Özil, Emre Can gibi örnekler var önümüzde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt