Bu arada şunu da ekleyim Tetteh 'i çok izlemedim ama muazzam bir fizik üstünlüğü var aslında 97 doğumlu ama öyle bir fizik var ki adamda aşırı gelişmiş bildiğin bizim genç yetenek dediğimiz hala profesyonel olamamış Celil 'den 1 sene daha küçük( Bildiğim kadarıyla 98 'li Celil)
İzlediğim kadarıyla gerçekten çok hareketli üstelik o fiziğe sahip olan bir adamdan beklenmeyecek kadar yetenekli gibi topla ilişkisi oyun görüşü hızı defans arkası koşusu filan bunlar çok ekstra özellikler 2 metreye yakın boyu olan bir futbolcu için. Mesela Dzyuba 'da top saklıyor arkadaşlarına servis yapıyor filan ama Tetteh bildiğin çalım atıyor Fıfa 'da bile zor yapabileceğimiz çalımları deniyor filan. Değişik bir adam gerçekten adam o boyu o cüssesiyle sol kanat filan oynayabiliyor
Ama biraz kalenin yerini bilmiyormuş gibi geldi bana

son vuruşu yaparken direk topa kitlenip vuruyor bazen saçma yerlere vurabiliyor daha 21 yaşında çocuk bunlar olabilir kimse 21 yaşında tıkır tıkır gol atamıyordu hatta şunu söyleyim hali hazırda ligimizin 1 sezonda en çok gol atan yabancı oyuncusu olan Gomis bana göre 30 yaşından sonra geliştirdi golcülüğünü son vuruşlarını yoksa Gomis 'in muazzam bir golcülüğü yoktu eskiden sonradan Gomis deyince ilk akla gelen şey "son vuruş becerisi" "gol hafızası" oldu
Tetteh 'de henüz 21 yaşında son 2 sezondur sürekli olarak oynuyor daha önünde up uzuuun bir kariyer var ki o teknik kapasite var bu adamda bence gol vuruşu oynadıkça kendine güveni geldikçe gelişir artık kaleye bakmadan otomatik gol atabilecek hale gelebilir Gomis gibi ezbere gol atabilecek bir golcü olabilir