Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh bu kadar iyiyse 6 ay önce niye kimse bedavaya almamış? Ben hiç izlemedim de garip geldi sadece. 6 ayda mı uçmuş bir anda acaba. Genç oyunculara yönelmemiz güzel de araya winner karakterli tecrübeli oyuncu da serpiştirmemiz lazım, takım psikolojik olarak çok kolay dağılıyor zaten hali hazırda. Bu tecrübeli winner karakterli dediğim adamlarda Feg, Belhanda, Fernando falan değil bu arada o vasıfların yanından geçemezler iyi oyuncu da olsalar. Drogba, Sneijder, Melo hatta Ujfalusi gibi birileri yani takımın sahadaki teknik direktörü gibi olması lazım. Mesela ben santrafor ve stoperde daha tecrübeli oyuncu alınması taraftarıyım. Genç oyuncu yerine şöyle vurduğunu atacak bir santrafor alsalar Gomis gibi güzel olur, biz erken atacağımız golleri kaçırıp puan kaybettiğimiz çok maç oldu bu sene. İlla çok genç oyuncu alacaksan ona servis yapacak oyuncuları genç alırsın.

Yeni bir gün daha forvetsiz başladı. Sabır taşı orta yerinden çatladı. Olası bir Ankaragücü mağlubiyetinde o stat yönetimin başına yıkılmalı. Yıkılmazsa stada gidenlerin Galatasaray taraftarı olduğundan şüphe duyarım.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hindistan'daki turnuvada takimin en iyi santraforuydu
Bu çocukta özel bişey var anladığım kadarıyla. İnşallah bahtı açık olur çok iyi yerlere gelir. Türk Milli takımında izlemek isterim böyle gençleri senelerce forvet sıkıntımız devam edecek gibi duruyor çünkü ...

bu kadının baya bir tepki alan twiti
1aaab261574ef1dc253199a1bea8b933_840.jpg
Gelsin ona istakoz yedireyim Allah’ın Kezbanı

Tetteh bu kadar iyiyse 6 ay önce niye kimse bedavaya almamış? Ben hiç izlemedim de garip geldi sadece. 6 ayda mı uçmuş bir anda acaba. Genç oyunculara yönelmemiz güzel de araya winner karakterli tecrübeli oyuncu da serpiştirmemiz lazım, takım psikolojik olarak çok kolay dağılıyor zaten hali hazırda. Bu tecrübeli winner karakterli dediğim adamlarda Feg, Belhanda, Fernando falan değil bu arada o vasıfların yanından geçemezler iyi oyuncu da olsalar. Drogba, Sneijder, Melo hatta Ujfalusi gibi birileri yani takımın sahadaki teknik direktörü gibi olması lazım. Mesela ben santrafor ve stoperde daha tecrübeli oyuncu alınması taraftarıyım. Genç oyuncu yerine şöyle vurduğunu atacak bir santrafor alsalar Gomis gibi güzel olur, biz erken atacağımız golleri kaçırıp puan kaybettiğimiz çok maç oldu bu sene. İlla çok genç oyuncu alacaksan ona servis yapacak oyuncuları genç alırsın.

sanıyorum opsiyonu var ve alıyor sparta. 20 yaşında olduguna göre 6 ay önce bence anormal bir durum yok.

bu adam gelişmez! ne özel yetenek var ne de vizyon

Hocam özel yetenek FM'de futbolcunun oyun tarzının ne kadar gösterişli olduğunu belirten bir özelliktir. Bu özelliği yüksek olan futbolcular, daha gösterişli bir oyun tarzına sahiptir. Mesela Quaresma'nın bu özelliği 20, en yüksek puan. Fernando'nun daha düşük. Vizyon da saha içindeki oyun görüşü.

Yani özetle günümüz piyasasında oyuncunun 4 5 ay kafa göstermesi yetiyor bonservisinin fırlaması için.

The rocket ezer geçer diyorum,umarım katılırsın üstat

Iyi olan kazansin derim her daim ve Masters Ronnie'nin mekanidir ama son donemde bu Anglosakson sporunun kalbine bir hancer gibi saplanan dogunun incisi Ding beyi desteklemekteyim

Tabii roket bir saglan bir sollan cakmaya devam ederse yapacak bir sey yok uzulmem hakkidir

Hocam özel yetenek FM'de futbolcunun oyun tarzının ne kadar gösterişli olduğunu belirten bir özelliktir. Bu özelliği yüksek olan futbolcular, daha gösterişli bir oyun tarzına sahiptir. Mesela Quaresma'nın bu özelliği 20, en yüksek puan. Fernando'nun daha düşük. Vizyon da saha içindeki oyun görüşü.
bu iki özelliği olan oyuncular daha kolay gelişiyorlar. Mental özellikleri kötü oyunda büyük ihtimalle dünyaları kaçırıyordur oyunda.

Şu Schalke 'de Ahmed Kutucu diye bir genco var onu takip eden bilen eden var mı aranızda hiç ? Türk Milli takımından yana kullanmış tercihini de Almanya 'da yetişmiş olmasına rağmen u19 ve u17 milli takımında forma giymiş daha önceden ama bir anda çağırmayı kesmiş bizimkiler

Şimdi baktım da bu sene genç ligde çılgın atmış 11 maç 11 gol sonra Şampiyonlar liginde süre almış, Bundesliga 'da forma şansı bulmaya başladı son 3 maçtır kadroya giriyor, hatta Stuttgart maçında girdikten 5 dakika sonra gol de atmış

Biraz hakkındaki yorumları okudum hızlı demişler fizik üstünlüğünden ve enerjisinden bahsetmişler
forvet ve forvet arkasında oynayabiliyo.şutu var,fiziği iyi.ayrıca Galatasaraylı

Mustafa Cengiz, kaç aydır sürünüyorsun yönetiminle özel olarak transferde.. insan hiçmi adım atıp eleman tutmaz yahu transfer yapacak?? Bu adamlar nasıl iş adamı kesilip köşe oluyor anlamıyorum...

Tettehin kalitesi hakkında sende dahil kimse net fikir sahibi değil..

Tetteh gibi bizde çok ciddi fark yaratacak o yaştaki oyuncuyu 6,7 milyına bırakmazlar..Bırakırlarsa anla ki çok büyük risk ve tutma ihtimali son derece azdır..ozanı neden 7,8 milyona bırakmak istemedik çünkü kalitesine göre az okduğu için..

Tetteh kaliteli olsun 10 milyon üzeri verilsin..
Hiç sorun değil..Tabiki 30 yaş üstü oyunculara yıllık 3,4 milyon vereceğine böyle gençler al..

Ama şu yaşlı,genç klasikleşmiş yorumlardan vazgeçelim..Tabiki hem genç olsun hem kaliteli olsun isteriz fakat onları citt alıyor barcelona alıyor..

Örnek drogba,ibrahimoviç,falcao gibi tartışmasız ve geldiğinde katkı yapması hemen hemen kesin olan üst düzey oyuncular her zaman alınabilir.yanin30 yaş üstü oyuncuda alınabilri.Önemli olan mantıklı , doğru oyuncuyu almak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hepimiz bir fikre sahibiz bazılarımız genc olsun deger katalım dusuncesinde bazılarımız ismen daha buyuk oyunculara yonelmemiz gerektiği fikrinde bu düşüncelerin hiçbiri yanlış değil.

ozan olayı birde transfer olduğu taraftar gözüyle degerlendirmek gerek biz böyle bir transfer yapsaydık buralar simdi yıkılıyordu ama seviçten daha cok eleştiri msjları okuyorduk 18 yasında oynadığı klupde daha yeni forma sahibi bulmuş en önemlisi fesih bedeli 7.5 m iken 11 m verip almış olsaydık oooo....

Tetteh transferi benim acımdan önemi scout transferi menejarların dayatması olmaması şu bile transfer olması için büyük bir neden yani gerçekten bu cocuğu kulupten izleyenler olmuş onemli olan da bu sonuçta bizim bu oyuncuyu takip edip, etmememiz birsey değiştirmez karar mercihinin izlemesi benim için yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt