Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu iki özelliği olan oyuncular daha kolay gelişiyorlar. Mental özellikleri kötü oyunda büyük ihtimalle dünyaları kaçırıyordur oyunda.

Evet, doğru söylüyorsun hocam. Soğukkanlılık ve karar verme özelliği düşük muhtemelen çok gol kaçırıyordur, gerçekte de böyle olabilir. Ama fiziksel özellikleri iyi, hava hakimiyeti var. Kafa vuruşu özelliği var.

hepimiz bir fikre sahibiz bazılarımız genc olsun deger katalım dusuncesinde bazılarımız ismen daha buyuk oyunculara yonelmemiz gerektiği fikrinde bu düşüncelerin hiçbiri yanlış değil.

ozan olayı birde transfer olduğu taraftar gözüyle degerlendirmek gerek biz böyle bir transfer yapsaydık buralar simdi yıkılıyordu ama seviçten daha cok eleştiri msjları okuyorduk 18 yasında oynadığı klupde daha yeni forma sahibi bulmuş en önemlisi fesih bedeli 7.5 m iken 11 m verip almış olsaydık oooo....

Tetteh transferi benim acımdan önemi scout transferi menejarların dayatması olmaması şu bile transfer olması için büyük bir neden yani gerçekten bu cocuğu kulupten izleyenler olmuş onemli olan da bu sonuçta bizim bu oyuncuyu takip edip, etmememiz birsey değiştirmez karar mercihinin izlemesi benim için yeterli.

bence asıl onemli olan nokta. dar bir havuz var umarım bu havuzdan cıkarız

Trezeguet i 45 dk izledim iyiydi yine
Cok tuhaf topcu
Bizde iş yapar mi bilemiyorum

Takimda forvet yok iki forvet alip 4-4-2 oynayacagimizi dusunenler var lol

Abdurrahim'den sağ gösterip sol vurmasını ve sağ bek almasını bekliyorum ve bir de kaleci belki .

Kadromuz zaten çok kısıtlı oyuncu alacağımıza oyuncu gönderdik. Her sezon olduğu gibi bu sezon da transferler kampa yetişmedi. Türk kulüpleri çok amatörce yönetiliyor

DxI5F6xW0AEvsSq.jpg:large

Sirf transfer yapilmasi gerekiyo diye gereksiz islere kalkisilmasin semih kaya,demba ba vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt