- 21 Ocak 2010
- 72.666
- 51.103
- 5.003
Ne dediysek o
Nagatomo Satılıyor Sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dediysek o
Ozan 6 ayda ucmadimi? 11 milyona az demedikmi? He tamam sl oynadi ama sonucta oda 6 ayda parladi yani. Herseye burun kivirirsak sonuc gecen transfer dönemi gibi olur. Kaldiki bu yönetimin oyuncu transfer edecegindende supheliyim. Ne gelirse yarabbi sukur diyecez herhaldeTetteh bu kadar iyiyse 6 ay önce niye kimse bedavaya almamış? Ben hiç izlemedim de garip geldi sadece. 6 ayda mı uçmuş bir anda acaba. Genç oyunculara yönelmemiz güzel de araya winner karakterli tecrübeli oyuncu da serpiştirmemiz lazım, takım psikolojik olarak çok kolay dağılıyor zaten hali hazırda. Bu tecrübeli winner karakterli dediğim adamlarda Feg, Belhanda, Fernando falan değil bu arada o vasıfların yanından geçemezler iyi oyuncu da olsalar. Drogba, Sneijder, Melo hatta Ujfalusi gibi birileri yani takımın sahadaki teknik direktörü gibi olması lazım. Mesela ben santrafor ve stoperde daha tecrübeli oyuncu alınması taraftarıyım. Genç oyuncu yerine şöyle vurduğunu atacak bir santrafor alsalar Gomis gibi güzel olur, biz erken atacağımız golleri kaçırıp puan kaybettiğimiz çok maç oldu bu sene. İlla çok genç oyuncu alacaksan ona servis yapacak oyuncuları genç alırsın.
son dk r yapan burak elmas mıBurak Elmas ve ekibi gelecek inşallah adam akıllı,hem taraftarı dinleyen hem de güzel işler yapan bir yönetim izleyeceğiz
Ulan daha yeni ceza aldık NE SABRİSİ?
Sabri evladımız dır - vefa borcumuz var.
Övdüğün Elmas denen adam ben taraftarı dinlemem , kimseyi almayalım dedim başkana diye söylemişti yönetici iken . Bir Cengiz daha mı istiyorsunBurak Elmas ve ekibi gelecek inşallah adam akıllı,hem taraftarı dinleyen hem de güzel işler yapan bir yönetim izleyeceğiz
Senin suçun lanUlan dun Sabri nin top 5 golunun videosunu paylasmistim, yonetim ondan etkilenip mi aldi yoksa?
1-2 tane diyorum işte ranktaş bütün takım öyle olmaz Marcao gibi adamlar da olmayı uygun maaşa oynayanOyuncu satarak değil parayı şöyle kazandık izah edeyim. Şampiyonlar liginde Juventus ile oynadığımız maçta Drogba'nın kafayla indirip Sneijder attığı golle aldığımız galibiyet için UEFA'nın bilmem kaç milyon euro verdiği galibiyet pirimi ve çeyrek finale çıktığımız için ayrıca kazanılan milyon eurolar. Juventus'u şampiyonlar liginin dışına itmiştik. Zaten Juventus da o olaydan sonra bize artık oyuncu vermemeye başladı. Sol bek Asamoah transferinde ne oyalamışlardı bizi. En son İnter'e gönderdiler.
Demek istediğim kaliteli oyuncuları aldığın zaman ilerde satmak için değil oynatmak için alacaksın. Takımı şampiyon yapması için, şampiyonlar liginde maç kazandırması için alacaksın. Melo, Sneijder, Elmander, Baroş, Hagi, Popescu, Taffarel bu tarz oyunculardı. Bizde 5 yıl oynadıktan sonra isterlerse emekli olsunlar farketmez.
Nevzat yönetimden haber alıyor bariz,Sabri haberi falan da Fatih hocayı yıkmaya yönelik hamleler