Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.850
- 23.407
- 3.723
Bugün de Alan ile anlaşamadığımızı Seten’e açıklayıp, sürpriz 1 ayrılığı KAP’a bildireceğiz gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim?Belhanda gidiyor diyorlar.
Hoca sabriyi Feghouli yerine düşünüyor sanırkm onu da satacaklar
evren manchester
valla bu kadar amatörlükte imkansız,bence bariz sabotaj var,Okan Böke abimiz de bizim gibi Galatasaray'lıdır istifa etmesi beni bunu düşünmeye sevk ettiAysal dönemindeki Fatih Hocaya mobing uygulama taktigi olabilirmi sence renktas ?
Yarin mactan hemen önce "cocukluk askim" parcasi caldiginda orta sahaya bir helikopter iniyormus ve #55 icinden cikiyormus... böyle mesaleler esliginde fln.. efsane olur yalniz
böylece yönetim tüm tepkileri de üzerinden almis olur :cool:
Güvenilir olduğunu sanmıyorumevren manchester
Renkdas sen hic "Space Jam" Filmini izledinmi ? .. Michael Jordana da aynisini yapmislardi.. Efsane kelimesi her tarafa cekilir !

İnşallah dediğin gibidir.Güvenilir olduğunu sanmıyorum
Başakşehirin ilk iki maçının sonucuna göre transfer yapmayı planlıyor olabililer mi diye düşünmeye başladım.Sonuçta 17 de 17 yapsak bile şampiyonluğun garanti olmadığı bir durum var ortada.Trabzon ve Kasımpaşayı kayıpsız geçerlerse önleri açılır büyük ölçüde.
hepimiz bir fikre sahibiz bazılarımız genc olsun deger katalım dusuncesinde bazılarımız ismen daha buyuk oyunculara yonelmemiz gerektiği fikrinde bu düşüncelerin hiçbiri yanlış değil.
ozan olayı birde transfer olduğu taraftar gözüyle degerlendirmek gerek biz böyle bir transfer yapsaydık buralar simdi yıkılıyordu ama seviçten daha cok eleştiri msjları okuyorduk 18 yasında oynadığı klupde daha yeni forma sahibi bulmuş en önemlisi fesih bedeli 7.5 m iken 11 m verip almış olsaydık oooo....
Tetteh transferi benim acımdan önemi scout transferi menejarların dayatması olmaması şu bile transfer olması için büyük bir neden yani gerçekten bu cocuğu kulupten izleyenler olmuş onemli olan da bu sonuçta bizim bu oyuncuyu takip edip, etmememiz birsey değiştirmez karar mercihinin izlemesi benim için yeterli.