Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün de Alan ile anlaşamadığımızı Seten’e açıklayıp, sürpriz 1 ayrılığı KAP’a bildireceğiz gibi duruyor.

Nasıl çapsız bi yönetime muhtaç olduk böyle. Adamların transfer planları Sabri Semih. Takımda forvet yok defans kalmadı lige başlıyoruz.
Allah belanızı versin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca sabriyi Feghouli yerine düşünüyor sanırkm onu da satacaklar

Ben Sabrinin ofansif hamlelerini zaten her zaman daha cok begenirdim.. Feghouliyi satmazlar ama Sabrinin iyi bir yedegi olabilir.. 70dk. dan sonra Reisin yerine oyuna alma hamlesi gösterebilir hoca.. malum Reis biraz yaslanmis.. 90dk. fazla gelebilir..
Yasin Ö. ile de anlasalim Göztepe ile pazarlik masasindayiz madem

Başakşehirin ilk iki maçının sonucuna göre transfer yapmayı planlıyor olabililer mi diye düşünmeye başladım.Sonuçta 17 de 17 yapsak bile şampiyonluğun garanti olmadığı bir durum var ortada.Trabzon ve Kasımpaşayı kayıpsız geçerlerse önleri açılır büyük ölçüde.

IMG_9391.webp

Olay nedir bilen varmı ?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sabri ve semihin döneceğine inanmıyorum açıkçası bu kadar da olmaz yani.. Altyapı çıkışlı oyuncu lazımsa koyarsın gökayı Atalay olur biter..
Diğer türlü alt yapının anlamı ne ki laf olsun diye u21 u19 mu besliyoruz biz..
Maicon ve Serdar iyi performans gösterseydi muhtemelen ozanın adını bile duymayacaktık veya direk 1-2 milyona iş bilen bir Avrupa takımı alacaktı..
Bence Türkiyede alt yapı olayı çok farklı anlaşılıyor.. Alt yapı dediğin bir nevi senin yedek kulübendir.. Son jenerasyona kadar alt yapı oyuncuları 20 yaşına gelirdi sonra Anadolunun çeşitli yerlerine dağılıp tutunmaya çalışırdı.. Biz de sadece onların hocalarının masraflarını karşılardık Kızılay gibi.. Umarım bu jenerasyon bir dönüm noktası olur inanıyorum ki her dönem yetenekli gençler çıkacaktır önemli olan onları geliştirip futbola kazandırmak

Başakşehirin ilk iki maçının sonucuna göre transfer yapmayı planlıyor olabililer mi diye düşünmeye başladım.Sonuçta 17 de 17 yapsak bile şampiyonluğun garanti olmadığı bir durum var ortada.Trabzon ve Kasımpaşayı kayıpsız geçerlerse önleri açılır büyük ölçüde.

Mantıksız.. Bırak 17\17yi 14\17nin bile bizi şampiyon yapacağını hoca da çok iyi biliyor tabi başakşehiri yenmek şartıyla.. Bu yıl 70-72 civarı yetecek şampiyonluğa

hepimiz bir fikre sahibiz bazılarımız genc olsun deger katalım dusuncesinde bazılarımız ismen daha buyuk oyunculara yonelmemiz gerektiği fikrinde bu düşüncelerin hiçbiri yanlış değil.

ozan olayı birde transfer olduğu taraftar gözüyle degerlendirmek gerek biz böyle bir transfer yapsaydık buralar simdi yıkılıyordu ama seviçten daha cok eleştiri msjları okuyorduk 18 yasında oynadığı klupde daha yeni forma sahibi bulmuş en önemlisi fesih bedeli 7.5 m iken 11 m verip almış olsaydık oooo....

Tetteh transferi benim acımdan önemi scout transferi menejarların dayatması olmaması şu bile transfer olması için büyük bir neden yani gerçekten bu cocuğu kulupten izleyenler olmuş onemli olan da bu sonuçta bizim bu oyuncuyu takip edip, etmememiz birsey değiştirmez karar mercihinin izlemesi benim için yeterli.

Scout denen iş bilmezlerin oyuncu kalitesi ne olursa olsun oyuncu izlemesi yeter benim için diyorsun..
Yahu Yapmayın Allah aşkına...

Ozanı biz alsak buralar eleştiriden yıkılır demişsin..Biz ozan gibi adamı alamayız ki..Onu anlatmaya çalışıyorum..Ozanı biz stutgart gibi bir takıma satmak zorunda kaldık..adamı isteyen çoktu..
Ozan kalitesinde bir adamı transfer etseydik ben yıkardım ortalığı ama eleştiriden değil övgüden..

Tetteh kocaman bir soru işaretidir..Hala yanlış işler yapıyoruz..
Bizim şu dönemde riski az daha net adamlar almamız lazım..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt