Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren ve serdar affedilir, belki demba ba kiralanır transfer biter

kufurkufurkufurkufurkufurkufurkufurkufurkufurkufurkufurkufur

Hadi Sinan neyse de,az buçuk futbolcuya benziyor.Geçen sene şampiyonluğu ilgilendiren maçlarda kritik golleri var.
Ama bu Muğdat nedir arkadaş?Bunun futbolla uzaktan yakından alakası nedir?

Hahahahahaha sesli guldum. Mugdat i pazara koy hiyar satsin bu adamin burda isi ne demezsin. Ama kos koca Galatasaray kulubunun forveti olunca insan ister istemez burda isi ne diyoruz.

Bir Galatasaray taraftarı olarak kendinin de çapsız olduğunu kabul edersin diye düşünüyorum :unsure:

Benim çapsız olup olmaman hiç birşeyi değiştirmiyor ki..Ama şuna inanabilirsin sadece Galatasarayın menfeatleri dooğrultusunda yorumlarımı yapıyorum.Özelliklede transfer dönemlerinde haklı çıkmakdan bıktım.Bu konuda mütevazi olamayacağım iş bilmez olduğumu düşünmüyorum.
Ama Genel olarak iş bilmez bir taraftara sahibiz.Yoksa bu klübün başına bu kadar çapsız ve iş bilmez başkan ve yöneticilerin gelmesi mümkün değil.

Renktaslarim, hepinize hayirli nobetler.

Allahim insallah gonlumuze gore bir forvet transferi aciklanir kisa zamanda. Yoksa kafayi siyiracaz.

Savanier kim ağabeyciğim 10 milyon avro vereceğiz. ? Nedir ? Fransa 2.lig topçusuna 10 milyon avro verecek kadar zengin değiliz.
Biz Muğdat denen apaçiye eşek yüküyle para ödeyen bir kulübüz.
Tarık Çamdal gibi denyoya milyon Eurolar ödemişiz.
Fransa 2.Ligi topçusuna 10 milyon avro normal yani.

Yukarıdan hükümetsporun şampiyon olacağı talimatı kesin olarak gelmiştir.Yoksa Gomis rezilliğinden sonra,santrafor transferinin 2.yarının ilk maçına yetiştirilmemesinin başka türlü izahı olamaz.Hükümet yalakası Albayrak ve Cengiz istifa!

Genel olarak iş bilmez bir taraftara sahibiz.Yoksa bu klübün başına bu kadar çapsız ve iş bilmez başkan ve yöneticilerin gelmesi mümkün değil.

Kulübün başına başkanı liseliler ve azınlık alaylı üyeler seçiyor. Genele yormaman gerekir.

Genel Galatasaray taraftarı kulübün dışında. Seçimlere müdahale edemiyor maalesef.

Mutlu hattrick yaptı trabzona halil kaya sonradan girip 2 gol attı.halil kaya hasan sasimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt